15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Φαρμασέρβ-Λίλλυ συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια με δωρεές σε υπουργείο Υγείας και νοσοκομεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εθνική προσπάθεια κατά του κορωνοϊού η Φαρμασέρβ-Λίλλυ δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη και συνδράμει στην προάσπιση της δημόσιας υγείας, με δωρεά υγειονομικού υλικού προς το υπουργείο Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα η δωρεά της Φαρμασέρβ-Λίλλυ αφορά στο παρακάτω υγειονομικό υλικό:

4.000 Μάσκες (3 φύλλων, Οδοντιατρικές–Χειρουργικές κατά τα πρότυπα του ΕΛΟΤ ΕΝ 14683/2005 που φέρουν σήμανση CE στη συσκευασία). 386 Ολόσωμες φόρμες προστασίας (Με ενσωματωμένο κάλυμμα κεφαλής & κάτω άκρων, κατά τα πρότυπα του ΕΛΟΤ). 255 Προστατευτικά Γυαλιά Ματιών (Με φαρδείς βραχίονες, φακούς με αντιθαμβωτική επίστρωση, που πληρούν τις προδιαγραφές της ΕΝ 374-1 & φέρουν σήμανση CE).

Από την πρώτη κιόλας στιγμή η Φαρμασέρβ-Λίλλυ διασφάλισε τον εφοδιασμό της αγοράς & την ομαλή πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακα και σε όλα τα προϊόντα της. Επιπλέον, συμβάλλει και στην προσπάθεια εύρεσης καινοτόμων λύσεων κατά του ιού συμμετέχοντας σε προγράμματα κλινικής έρευνας ανάπτυξης νέου φαρμάκου. Συγχρόνως, όλα τα υπόλοιπα προγράμματα κλινικής έρευνας της εταιρείας, που είναι σε εξέλιξη συνεχίζονται κανονικά και όλοι οι ασθενείς που συμμετέχουν έχουν πλήρη πρόσβαση στα φάρμακα τους.

Επιπροσθέτως έχει εφαρμόσει μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, με διακοπή των επισκέψεων των ιατρικών επισκεπτών & των υπευθύνων κλινικών δοκιμών σε όλες τις δομές υγείας, των μετακινήσεων & των ταξιδιών ενώ, εξασφάλισε την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων με εργασία από το σπίτι, εξαιρουμένων μόνο των εργαζομένων του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών & τροφοδοσίας της αγοράς, παρέχοντάς τους όμως συνθήκες υψηλής προστασίας.

Τέλος, έχει προχωρήσει σε δωρεές υλικών στις παρακάτω δομές συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της νόσου COVID-19:

προς την Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προς το Κ.Ψ.Υ. Σερρών προς το Νοσοκομείο Άργους προς την Α’ Παιδιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν. Παίδων Αγία Σοφία

 

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία σχεδιάζει περαιτέρω δωρεές και προς άλλα ιδρύματα για να συνεχίσε

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό