23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Τσέλσι… φοβάται το FFP και αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων της!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τσέλσι αναζητά τρόπους να αυξήσει άμεσα τα έσοδα του συλλόγου και ο ιδιοκτήτης της, Τοντ Μπόελι, αποφάσισε πως ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί αυτό είναι η αλλαγή στις τιμές των εισιτηρίων. Μάλιστα, φέρεται πως η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από συνεννόηση με τη βάση των οπαδών και στοχεύει στο να εξαλείψει τα προβλήματα των Λονδρέζων με τους κανονισμούς του FFP (Financial Fair Play) και τους εγχώριους κανόνες της Premier League… προτού αυτά δημιουργηθούν!

Πρόσφατα, η Έβερτον τιμωρήθηκε με αφαίρεση 10 βαθμών για παραβίαση οικονομικών κανονισμών της αγγλικής λίγκας, ενώ υπενθυμίζεται πως και η Μάντσεστερ Σίτι οδηγείται στα δικαστήρια στα τέλη του 2024 για 115 παραβάσεις των ίδιων κανονισμών. Έτσι, με την Τσέλσι να έχει ξοδέψει περισσότερα από 1 δις ευρώ στις τελευταίες τρεις μεταγραφικές περιόδους, οι «μπλε» οφείλουν να παρουσιάσουν αυξημένα έσοδα, ώστε να μην… μπλέξουν με τους αυστηρούς νόμους της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA).

Η απόφαση, προς το παρόν, φαίνεται πως δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο παρουσιάζεται ως μία αναγκαία λύση για τη βιωσιμότητα του κλαμπ. Επιπλέον, για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή το πόσο μεγάλη θα είναι η αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της Τσέλσι, ωστόσο, για να έχει αυτή η απόφαση την έγκριση του κόσμου, δεν προβλέπεται πως θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη και σε απαγορευτικά επίπεδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό