21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η τούρκικη Togg θα παρουσιάσει στη CES ένα concept κινητικότητας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η CES, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο, δέχεται μεγάλες πιέσεις, καθώς καθημερινά αυξάνεται η λίστα με τους εκθέτες που αποφασίζουν να αποσύρουν την συμμετοχή τους και να μην έχουν περίπτερο στο συνεδριακό κέντρο του Las Vegas.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η έκθεση θα ανοίξει κανονικά τις πύλες της στις 5 Ιανουαρίου, αλλά με λιγότερους σημαντικούς εκθέτες από ό,τι αναμενόταν, λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων της Co-19 και της έξαρσης της μετάλλαξης “Όμικρον” στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως.

Παρόλα αυτά, η τούρκικη Togg έκανε σήμερα γνωστό ότι ένα concept κινητικότητας θα κάνει το ντεμπούτο του στην CES του 2022, με αυτό να συνδυάζει προηγμένες ηλεκτρικές, αυτόνομες και συνδεδεμένες τεχνολογίες, σε μια σχεδιαστική σφαίρα. Η Togg θα χρησιμοποιήσει τη CES όχι μόνο για να παρουσιάσει τις προνοητικές τεχνολογίες και ιδέες της, αλλά και να ανακοινώσει την άφιξή της στην παγκόσμια σκηνή.
Το concept της τούρκικης εταιρίας τεχνολογίας ονομάζεται Use-Case Mobility, και όχι μόνο ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών, αυτόνομων και συνδεδεμένων τεχνολογιών σε μία ανάπτυξη οικοσυστήματος, αλλά έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι έξυπνο, με επίκεντρο τον χρήστη και με ενσυναίσθηση προς τους χρήστες.

Μέχρι σήμερα, η BMW, η Mercedes, η Waymo, το Twitter, η T-Mobile, η Amazon, η Meta (μητρική εταιρία του Facebook, Instagram κ.λπ.), η AMD, η OnePlus, η Mercedes και η Chevrolet έχουν ανακοινώσει ότι αποχώρησαν από τη CES, ενώ τα μέσα ενημέρωσης TechCrunch και The Verge ακολουθούν το παράδειγμα των προαναφερθέντων εταιριών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό