23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η τιμή του Toyota Hilux GR Sport

Ειδήσεις Ελλάδα

Διαθέσιμο είναι πλέον στην Ελλάδα το Hilux GR Sport με την Toyota να ανακοινώνει πως το μοντέλο ξεκινά από τις 50.060 ευρώ. Το pikcup προσφέρεται αποκλειστικά στην Double Cab έκδοση και όπως συμβαίνει με όλα τα GR Sport μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας, οι αλλαγές είναι κυρίως αισθητικές, με το Hilux GR Sport να διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα και πλαϊνές ποδιές/σκαλοπάτια.

Επιπλέον, τα νέα τόξα στα φτερά των θόλων αυξάνουν το συνολικό πλάτος 45 χλστ., ώστε να φιλοξενήσουν τις νέες μαύρες ζάντες, 17 ιντσών. Στο εσωτερικό, υπάρχουν GR λογότυπα στα προσκέφαλα των καθισμάτων και στο τιμόνι, ενώ το σαλόνι είναι επενδυμένο με συνθετικό δέρμα. Ακόμα, υπάρχουν αλουμινένια πεντάλ, μεταλλικά paddles στο τιμόνι για τις αλλαγές των ταχυτήτων και start button με GR λογότυπο.

Μηχανικά, κάτω από το καπό υπάρχει o 2,8-λίτρων πετρελαιοκινητήρας, που αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με σύστημα start/stop και με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
Τέλος, το Hilux GR Sport διαθέτει και βελτιωμένη ανάρτηση, ρυθμισμένη για να βελτιώνει την απόκριση και το χειρισμό στις εντολές του τιμονιού. Το βάρος ρυμούλκησης του Hilux GR Sport ανακοινώνεται στα 3.500 κιλά, ενώ το μέγιστο επιτρεπτό βάρος φόρτωσης τον ένα μετρικό τόνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό