23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου και η συγκινητική της ερμηνεία!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστείρευτο το καλλιτεχνικό της έργο αλλά και το πηγαίο ταλέντο της που δεν το έχασε ούτε όταν πλέον είχε μεγαλώσει αρκετά καθώς η σπίθα της καλλιτεχνικής δημιουργίας έκαιγε πάντα μέσα της. 

Από χθες (6/10) που η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή, αφού υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα που είχε από πτώση της μέσα στο σπίτι, ο καλλιτεχνικός κόσμος σύσσωμος εκφράζει τη θλίψη του με συνεχείς αναφορές στη σπουδαία καλλιτέχνη και άνθρωπο.

Όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα. Ότι η Μαίρη Χρονοπούλου αγαπούσε τη ζωή και ακόμα και στις δυσκολίες χαμογελούσε και υποσχόταν στον εαυτό της πως θα ξανασταθεί στα πόδια της.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου είχε καταφέρει να επανέλθει δυναμικά μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα πήγαινε πάντα όπου την καλούσαν, ειδικά στην τηλεόραση.

Μάλιστα, η τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν στο Σπίτι με το Mega όπου η Μαίρη Χρονοπούλου είχε τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη.

Είχε καθηλώσει με τις ερμηνείες της και δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα τη γοητευτική γυναίκα των νεανικών της χρόνων κατά τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό