21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η στιγμή που η δήμαρχος του Μόντρεαλ κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία δύσκολη στιγμή είχε η δήμαρχος του Μόντρεαλ την Τρίτη (5/12) καθώς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να «καταρρεύσει» σε ζωντανή μετάδοση!

Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Καναδά, η Βαλερί Πλαντ μιλούσε σε δημοσιογράφους, όταν ξαφνικά σταμάτησε, πριν πέσει στο πάτωμα, μπροστά στο αναλόγιο, όπου βρισκόταν.

Αμέσως ήρθαν κοντά της για να τη βοηθήσουν συνεργάτες της και το ιατρικό προσωπικό του δημαρχείου. Λίγα λεπτά αργότερα, η Βαλερί Πλαντ βγήκε από την αίθουσα, με τους παριστάμενους να αναφέρουν πως είχε τις αισθήσεις της και περπατούσε μόνη της, με λίγη μόνο υποστήριξη.

Σύμφωνα με το BBC η δήμαρχος είναι καλά στην υγεία της και θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά της, τις επόμενες ημέρες.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια το γραφείο Τύπου της δημάρχου, η Βαλερί Πλαντ ήταν ασθενής την Τρίτη και ως προληπτικό μέτρο μετά τη ζάλη της, θα μειώσει τον ρυθμό των δραστηριοτήτων της τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στον Καναδά έσπευσε να στείλει μηνύματα υποστήριξης προς τη δήμαρχο του Μόντρεαλ και να της πει περαστικά για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό