20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η σειρά των τρακτέρ Massey Ferguson 9S κερδίζει το Red Dot Design Award

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Massey Ferguson, κέρδισε το βραβείο Red Dot: Σχεδιασμός Προϊόντος 2024 για τη ναυαρχίδα της, τη σειρά γεωργικών ελκυστήρων MF 9S.

Η διεθνής κριτική επιτροπή απονέμει αυτό το βραβείο ποιότητας μόνο σε προϊόντα που διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό. “Είναι τιμή μας που το MF 9S επιλέχθηκε για αυτό το ειδικό βραβείο”, λέει ο Thierry Lhotte, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Massey Ferguson, Ευρώπη και Μέση Ανατολή και προσθέτει: “Η Massey Ferguson, που αναπτύχθηκε για τους αγρότες από τους αγρότες, μετά από επτά χρόνια εντατικών διαβουλεύσεων και δοκιμών με τους πελάτες, παρουσίασε για πρώτη φορά αυτόν τον ριζοσπαστικό, αλλά πρακτικό σχεδιασμό στη σειρά MF 8S, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο Red Dot Design Award το 2021.

Τώρα, η σειρά MF 9S βασίζεται στην επιτυχία του σχεδιασμού του Protect-U και της καμπίνας, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση, αξιοπιστία και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, μαζί με καινοτόμες τεχνολογίες ειδικά προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες των αγροτών”.

Ξεχωριστός σχεδιασμός

Έξι μοντέλα της σειράς MF 9S προσφέρουν ισχύ από 285hp έως 425hp, διαθέτουν το χαρακτηριστικό κινητήρα Protect-U και την καμπίνα της Massey Ferguson, η οποία προσφέρει ορατότητα και άνεση. Το κλειδί της επιτυχίας του είναι το μοναδικό διάκενο 18 εκατοστών του ξεχωριστού σχεδιασμού του που απομονώνει το πλαίσιο του κινητήρα από την καμπίνα.

Όλοι οι γεωργικοί ελκυστήρες MF 9S είναι εξοπλισμένοι με το κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-VT της Massey Ferguson, το οποίο προσφέρει νέα διαχείριση ισχύος για την παροχή πρόσθετης ροπής και ιπποδύναμης.

Εξοπλισμένη με εξαιρετικές προδιαγραφές, η σειρά MF 9S συνδυάζει απόλυτη άνεση και παραγωγικότητα με βέλτιστη συνδεσιμότητα από το MF Guide και το MF Connect, που παρέχονται στο βασικό εξοπλισμό.

Το MF 9S εισάγει επίσης πρόσθετες επιλογές βελτίωσης της αποδοτικότητας, όπως το MF AutoTurn, AutoHeadland, TIM – Tractor Implement Management και κεντρικό σύστημα πλήρωσης αέρα των ελαστικών (CTIS).

Το κέντρο εξατομίκευσης MF By You προσφέρει επίσης μια ευρεία επιλογή εργοστασιακού εξοπλισμού για τη σειρά MF 9S. Αυτή η ειδική υπηρεσία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες γεωργικών ελκυστήρων να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την άνεση, να ενισχύσουν την απόδοση και τις εργασίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό