23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ ενόψει της 13ης αγωνιστικής της Premier League (25/11, 14:30). Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι και στάθηκε στο πόσο δύσκολη αντίπαλος είναι η Σίτι, ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να τους αφήσουν να νιώσουν άνετα στον αγωνιστικό χώρο για να έχει η ομάδα του την ευκαιρία να κερδίσει.

«Δεν ξέρω αν η αντιπαλότητα των Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη στην Premier League, αλλά είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις εδώ και χρόνια. Αν τους κάνουμε άβολο το παιχνίδι, έχουμε μια ευκαιρία. Εάν είναι άνετα στο παιχνίδι τους, καμία ομάδα δεν έχει ευκαιρία απέναντί τους. Νιώθουμε ότι είμαστε λίγο πιο κοντά αυτή τη σεζόν, αλλά πρέπει να κερδίσουμε καθοριστικές μάχες στο γήπεδο.

Το Σάββατο θα είναι δύσκολο, είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Το ρεκόρ μας στο Έτιχαντ δεν είναι υπέροχο θα μου πείτε. Είναι εξαιρετικά καλοί, τίποτα δεν μπορώ να πω ότι τους κάνει πιο αδύναμους, διαφορετικά θα το έκανα. Η περσινή χρονιά είναι απλώς μια ανάμνηση.

Δεν θυμάμαι την ενδεκάδα της Σίτι πέρυσι και δεν θέλω να κάνω σύγκριση. Την περασμένη σεζόν δεν ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά έπρεπε να κάνουμε αλλαγές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό