22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Ρεάλ το 2022 θέλει να δημιουργήσει γαλαξία ποδοσφαιρικών αστέρων

Ειδήσεις Ελλάδα

Mπορεί η Μπαρτσελόνα να διανύει μία από τις πιο δύσκολες οικονομικές περιόδους στη σύγχρονη ιστορία της, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τον άλλο ποδοσφαιρικό κολοσσό της Ισπανίας, την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» μόλις ολοκλήρωσε την ανακατασκευή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μέσα στο 2022 ετοιμάζει ένα μεταγραφικό ντεμαράζ που είχε χρόνια να κάνει.

Εξάλλου, η διοίκηση του συλλόγου στη διετία της πανδημίας είχε αποφασίσει να παίξει… άμυνα και δικαιώνεται για την επιλογή της. Όπως και για την στρατηγική απόφαση να μην ξοδεύει πάρα πολύ χρήματα για μεταγραφές τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει η Marca:

* Ο κύριος στόχος των Μαδριλένων δεν είναι άλλος από τον Κιλιάν Μπαπέ. Μπορεί το καλοκαίρι η πρόταση των 200 εκατομμυρίων ευρώ να απορρίφθηκε από την Παρί αλλά ο Γάλλος σούπερ σταρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αυτή την στιγμή η Ρεάλ φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός για τον υπερταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

* Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ακόμη ένας νεαρός που ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Ο λόγος για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός φορ έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 75 εκατομμύρια ευρώ, η Ντόρντμουντ δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο και το καλοκαίρι του 2022 είναι δεδομένο πως η Ρεάλ θα μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.

* Όσον αφορά την ενίσχυση στην άμυνα; Η Ρεάλ μετά την μεταγραφή του Νταβίντ Αλάμπα το περασμένο καλοκαίρι σκοπεύει να κάνει ακόμη μια κίνηση από το πάνω ράφι, η οποία όπως και στην περίπτωση του Αλάμπα δεν θα της κοστίσει τίποτα. Ο Αντόντιο Ρούντιγκερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Τσέλσι και ο Κάρλος Αντσελότι θα ήθελε να δημιουργήσει ένα αχτύπητο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Ρούντιγκερ έχει αρνηθεί τις προτάσεις ανανεώσεις από τους ᾽᾽μπλε᾽᾽ και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη.

* Στις μεταγραφικές επιθυμίες της Ρεάλ, επίσης, βρίσκεται και ο 19χρονος μέσος του Άγιαξ, Ράιαν Γκράβενμπεργκ, ο Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους και ο Ρις Τζέιμς της Τσέλσι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό