21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Παρτίζαν κινείται νομικά σ’ αυτούς που άφησαν άτομα να μπουν παράνομα στο γήπεδο

Ειδήσεις Ελλάδα

H Παρτίζαν και η «Stark Arena» είναι η πιο καυτή έδρα της Ευρώπης. Ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το δείχνει, συνεχώς, με την παρουσία και τη φωνή του στο γήπεδο. Όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος.

Παράνομες εισχωρήσεις στον αγωνιστικό χώρο, πλαστά εισιτήρια, απαγορευμένη μεταπώληση και άλλα πολλά είναι η «μάστιγα» που ταλαιπωρεί το μπάσκετ και κάθε άθλημα. Η σέρβικη ομάδα αποφάσισε να κινηθεί νομικά, κατά υπαλλήλων που επιτρέπουν σε οπαδούς να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, αλλά και κατά όσων προμηθεύουν πλαστά εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρτίζαν:«Με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, το κλάμπ θα υποβάλει ποινικές διώξεις σε άτομα που επέτρεψαν σε άλλα άτομα να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, καθώς και σε άτομα που ασχολούνται με την παραγωγή και πώληση πλαστών εισιτηρίων, άτομα που εμπλέκονται σε παράνομη μεταπώληση εισιτηρίων, καθώς και άτομα που εμπλέκονται στην παράνομη παραγωγή και διάθεση στην αγορά εμπορευμάτων με το λογότυπο και τα χαρακτηριστικά της Παρτίζαν .

Παρόλο που σύμφωνα με τους κανονισμούς απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος θεατών χωρίς εισιτήρια, υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό έχει παραβιαστεί από άτομα που εργάζονται στην Παρτίζαν, στη Stark Arena, καθώς και από μέλη ιδιωτικών και δημόσιων φορέων ασφάλειας.

Αυτό, όπως και οι άλλες παρατιθέμενες πράξεις για τις οποίες υπάρχουν στοιχεία, τιμωρούνται κατά το γράμμα του νόμου και κυρίως αντιπροσωπεύουν ασέβεια προς τους πολυάριθμους φιλάθλους που πληρώνουν έντιμα τα εισιτήριά τους. Μόνο φέτος, η Παρτίζαν πλήρωσε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ φόρους στο σερβικό κράτος με βάση τα έσοδα από τα εισιτήρια και είναι περήφανη για το γεγονός ότι τα έσοδα που παράγονται (σσ. από τα εισιτήρια) είναι μια σημαντική πηγή χρηματοδότησης για την ομάδα.

Με τον κανόνα ότι κάθε εισιτήριο έχει την τιμή του και πρέπει να πληρωθεί, πρώτα από όλα δείχνουμε σεβασμό στους παίκτες στο γήπεδο και τέλος στον εαυτό μας. Η Παρτίζαν δεν θα αφήσει αυτό το καθιερωμένο σύστημα να καταρρεύσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό