23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η παρακάμερα της Εθνικής στη νίκη επί της Τσεχίας και την παρουσία των «θρύλων»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ελληνικό μπάσκετ ενώθηκε για ακόμα μια φορά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (23/02), όπου η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών επικράτησε της Τσεχίας.

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του EuroBasket 2025 αλλά και «έβαψε» νικηφόρο το ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της ομάδας. Πλέον, η Ελλάδα στρέφει την προσοχή της στο ερχόμενο παιχνίδι με την Ολλανδία στη Χάγη (26/02) για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών της μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι της Εθνικής ομάδας έβγαλαν στη δημοσιότητα την παρακάμερα της νίκης επί της Τσεχίας στο ΣΕΦ, όπου μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ουκ ολίγες προσωπικότητες του ενδόξου παρελθόντος.

Ανάμεσά τους οι Γιάννης Μπουρούσης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Πρίντεζης αλλά και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ενώ μην ξεχνάμε πως πόστο στην Εθνική έχει ο Νίκος Ζήσης ως General Manager αλλά και ο Δήμος Ντικούδης ως υπεύθυνος των εθνικών ομάδων της χώρας μας.

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι της «επίσημης αγαπημένης» κόντρα στην Τσεχία με μια άλλη ματιά:

Το πάθος των Ελλήνων διεθνών, οι αντιστάσεις του προπονητή, πλέον, Βασίλη Σπανούλη, οι πανηγυρισμοί στις εξέδρες του κατάμεστου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και οι αγωνία των «θρύλων» στα επίσημα του γηπέδου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό