23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Η Παρί είναι από τους χειρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να έχουμε’

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τσάβι τόνισε ότι η Παρί είναι το φαβορί στο ζευγάρι με την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League, δηλώνοντας πως είναι η χειρότερη ομάδα με την οποία θα μπορούσαν να κληρωθούν οι Παριζιάνοι.

Την Παρασκευή (15/03) οι οκτώ φιναλίστ της προημιτελικής φάσης του Champions League έμαθαν τις αντιπάλους τους, με την κληρωτίδα να φέρνει την Μπαρτσελόνα αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (16/03) ο Τσάβι υποστήριξε ότι τον τίτλο του φαβορί στο ζευγάρι τον έχουν οι Παριζιάνοι, δηλώνοντας παράλληλα πως ήταν η χειρότερη διασταύρωση για την ομάδα του.

“Η Παρί είναι πολύ περίπλοκη, ένας από τους χειρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζω τον Λουίς Ενρίκε ως προπονητή, το επιτελείο του, τον τρόπο δουλειάς του.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν από τους πιο δύσκολους, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ακόμη κι έτσι, θα παίξουμε και θα ονειρευτούμε”.

Στη συνέχεια ο Καταλανός τεχνικός σχολίασε τον χαρακτηρισμό των γαλλικών Μέσων “επιεικής κλήρωση για την Παρί”, δηλώνοντας:

“Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά ίσως δίνω τον ρόλο του φαβορί στην Παρί. Εκτός της ιστορίας, στην οποία έχουμε περισσότερα Champions League, αυτή τη στιγμή η κατάσταση δεν είναι η ίδια, ειδικά στον οικονομικό τομέα.

Αλλά κανείς δεν μας στερεί την ελπίδα, θα πάμε να τα δώσουμε όλα. Θα αντιμετωπίσουμε έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους, αλλά πρέπει να δείξουμε αυτή την ανωτερότητα στο γήπεδο”.

Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 9 και 10 Απριλίου στις έδρες των γηπεδούχων και μια εβδομάδα μετά 16 και 17 ακολουθούν οι ρεβάνς στις έδρες των αντιπάλων. Οι ακριβείς μέρες και ώρες θα γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Άρσεναλ – Μπάγερν
Ατλέτικο – Ντόρτμουντ
Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι
Παρί – Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό