18 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η Παρί «δραπέτευσε» από την έδρα της Μπρεστ και το οφείλει στον Εμπαπέ (3-2)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήγε να «αυτοκτονήσει», πέταξε στα… σκουπίδια προβάδισμα δύο γκολ (2-0), η Μπρεστ ισοφάρισε, πίεσε για τη νίκη, αλλά ο Κιλιάν Εμπαπέ χάρισε τη νίκη στους Παριζιάνους εκτός έδρας (3-2) και άρχισε «πόλεμο» με την κερκίδα των γηπεδούχων.

Η 10η αγωνιστική της Ligue 1 φαινόταν πως θα άφηνε την Παρί Σεν Ζερμέν με… άδεια χέρια. Μολονότι προηγήθηκε με 2-0 η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, χαλάρωσε, είδε την Μπρεστ να ισοφαρίζει και να χάνει την μία ευκαιρία μετά την… άλλη για να ολοκληρώσει την ανατροπή. Τότε, «πλήρωσε» ένα μικρό της λάθος.

Ο Ράνταλ Κόλο Μουανί κέρδισε πέναλτι, ο Εμπαπέ το «εκτέλεσε», σκόραρε με την… δεύτερη και άρχισε «μάχη» με την κερκίδα των γηπεδούχων, ζητώντας τους διαρκώς να σωπάσουν αφού πέτυχε δύο γκολ.

Ο 17χρονος Γουάρεν Ζαίρ Εμερί είχε ανοίξει το σκορ στο 16′ με εντυπωσιακό σουτ, ενώ στο 28 ο Εμπαπέ έκανε το 2-0 με τον… χαρακτηριστικό του τρόπο. Ο Στιβ Μουνιέ μείωσε στο σκορ στο 43′ από σέντρα του Κένι Λαλά, ενώ ο Ζερεμί Λε Ντουαρόν ισοφάρισε σε 2-2 (52′).

Στο 89ο λεπτό η Παρί κέρδισε πέναλτι, ο Εμπαπέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με την δεύτερη και άρχισε την… διαμάχη του με την αντίπαλη κερκίδα, η οποία συνεχίστηκε και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό