20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η Ντόρτμουντ επιστρέφει στις προπονήσεις από αύριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στο γήπεδο για προπόνηση, αλλά με τους περιορισμούς που επιβάλλονται από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 

Απόό αύριο (30/3) η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα επιστρέψει στη… δουλειά, ακόμα κι αν η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει συστήσει στα 36 επαγγελματικά σωματεία της χώρας να επαναλάβουν την ομαδική εργασία όχι νωρίτερα από τις 6 Απριλίουυ. 

Την επιστροφή στις προπονήσεις αποκάλυψε ο μέσος των Βεστφαλών Εμρέ Τσαν, μιλώντας στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα Sport1 κι εξηγώντας ότι σε αυτή την πρώτη φάση οι παίκτες θα δουλέψουν σε ζευγάρια για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο μετάδοσης, εξαιτίας της πανδημίας του Co-19. 

«Είναι σημαντικό που επιστρέφουμε στο γήπεδο» είπε ο Τσαν, που θα προπονηθεί αύριο με έναν άλλο μέσο, τον Μαχμούντ Νταούντ. Σχετικά με την απόφαση της ομάδας να παραιτηθεί από το 20% του μισθού, ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους τόνισε ότι «εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε ευθύνη, κερδίζουμε πολλά χρήματα και θέλουμε να επιστρέψουμε κάτι». 

Η Ντόρτμουντ του Λουσιέν Φαβρ είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Μπάγερν Μονάχου και, όσο συνεχίζεται η σεζόν, μπορεί ακόμα να ελπίζει για τον τίτλο αλλά έχει μπροστά της δύο σούπερ ντέρμπι, με τους Βαυαρούς και τη Λειψία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό