16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η νέα BMW X2 μας δείχνει τη φωτιζόμενη μάσκα της!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε λίγο καιρό η BMW θα παρουσιάσει την δεύτερη γενιά της δημοφιλούς X2 και ο λόγος για τον οποίο το γνωρίζουμε αυτό είναι επειδή τόσο η ίδια η εταιρία όσο και ο επικεφαλής σχεδιασμού της, Domagoj Dukec, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser που δείχνει την σιλουέτα και το εμπρός μέρος του μικρότερου coupe-SUV της οικογένειας. Το δείχνει για την ακρίβεια τα εντονότερα coupe-SUV χαρακτηριστικά της νέας X2 και την εντυπωσιακή μάσκα της που ξεχωρίζει χάρη στη μεγάλη, φωτιζόμενη γρίλια και τη νέα LED υπογραφή των φωτιστικών σωμάτων.
Είναι σαφές ότι η νέα BMW X2 θα θεμελιώσει περαιτέρω την θέση του μοντέλου ως την πιο… στιλάτη εκδοχή της BMW X1 όπως ακριβώς συμβαίνει για την X4 και την X3 και φυσικά, την X6 και την X5. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα, η νέα X2 θα είναι μηχανικά πανομοιότυπη με την X1 που με την σειρά του, σημαίνει ότι η νέα X2 θα είναι διαθέσιμη με μία ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, θα προσφέρει επιλογές με διάφορα στάδια εξηλεκτρισμού και φυσικά, για πρώτη φορά στην σχετικά σύντομη ιστορία του μοντέλου, μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που θα σταθεί απέναντι σε ανταγωνιστικές προτάσεις όπως το Volvo C40 για παράδειγμα.

Οι ομοιότητες της X2 με την X1 θα συνεχίζονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και στην καμπίνα όπου περιμένουμε από την πρώτη να… δανειστεί την εντυπωσιακή κυρτή οθόνη που ενσωματώνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την κεντρική οθόνη 10.7 ιντσών του συστήματος infotainment και να υιοθετήσει την ίδια σχεδιαστική κατεύθυνση με την ελαχιστοποίηση των φυσικών χειριστηρίων στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα. Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα θα εντοπίζεται στον διαθέσιμο χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών και για τις αποσκευές εξαιτίας της έντονα κεκλιμένης οροφής. Όλα όμως θα αποκαλυφθούν “σύντομα” όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η γερμανική μάρκα, οπότε σε μερικές ημέρες ή εβδομάδες θα γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό