16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η νέα λύση που βελτιώνει δραματικά την συνδεσιμότητα 5G σε εσωτερικούς χώρους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η HUAWEI ανακοίνωσε επίσημα το LampSite X, μια νέα λύση 5G που έρχεται για να βελτιώσει δραματικά την εμπειρία συνδεσιμότητας σε εσωτερικούς χώρους όπου υπάρχουν ταυτόχρονα πολλοί χρήστες, όπως για παράδειγμα σε εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, σταθμούς τραίνων και γήπεδα.

Το LampSite X έχιε σχεδιαστεί για να παρέχει μια καλύτερη εμπειρία χρήσης προσφέροντας ταχύτητες έως 10Gbps, υψηλή ακρίβεια εύρεσης θέσης ακόμα και κάτω από την επιφάνεια, χαμηλή απόκριση σε επίπεδο millisecond και υποστήριξη για συσκευές IoT.

Σε ό,τι αφορά το ενεργειακό αποτύπωμα, το LampSite X συμπεριλαμβάνει εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης της ενέργειας που ελαττώνει την κατανάλωση σε λιγότερο από 1W όταν δεν υπάρχει λόγος χρήσης (π.χ. σε ώρες μη αιχμής) και ενεργοποίηση του μέσα σε δευτερόλεπτα όταν υπάρχει ανάγκη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του και το πιθανότερο είναι πως η HUAWEI θα διαπραγματευτεί απευθείας με τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ή τους οργανισμούς ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών που θα παραγγείλουν.

[HUAWEI]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό