21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η νέα λιμουζίνα του Κιμ είναι δώρο Πούτιν (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

O Κιμ Γιονγκ Ουν, ο αμφιλεγόμενος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, μεταξύ όλων των άλλων είναι και οπαδός των πολυτελών αυτοκινήτων και τελευταία εντοπίστηκε στους δρόμους της Πιονγκγιάνγκ να κυκλοφορεί με μια νέα κατάμαυρη λιμουζίνα.

Πρόκειται για τo ρώσικo Aurus Senat, η οποία λέγεται πως είναι δώρο του Πούτιν, καθώς ο Κιμ είχε ενθουσιαστεί όταν την είχε δει κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα, όπου πήγε με το ειδικό τρένο του.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη λιμουζίνα προσφέρει ανάλογη προστασία με αυτήν με την οποία κυκλοφορεί ο Ρώσος πρόεδρος.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το Aurus έφτασε στη Βόρειο Κορέα,  μιας και υπάρχει διεθνές εμπάργκο, μέσα σε ένα απλό κοντέινερ που ήταν μεταξύ των συνολικά 9.000 κοντέινερ με τρόφιμα που μεταφέρθηκαν από τη Ρωσία στη χώρα.

Την αντίστροφη διαδρομή λέγεται πως ακολούθησαν 6.700 κοντέινερ γεμάτα πυρομαχικά, αν και οι δύο χώρες αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε δραστηριότητα αυτού του είδους.

Το σίγουρο είναι πως ο Κιμ θα εκτιμήσει τον V8 των 4.400 κυβικών του Senat που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα για να αποδώσουν μαζί περί τους 600 ίππους που εξασφαλίζουν μια τελική 250 χλμ./ώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό