17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Μπέσσυ Μάλφα απέδειξε πόσο πιστή groupie των Σκιαδαρέσων είναι στο live τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπέσσυ Μάλφα απόλαυσε τις κόρες της στη συναυλία που έδωσαν και δεν δίστασε να κουνήσει τα χέρια της στον ρυθμό σαν σωστή fan.

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Πέρα από σπουδαίοι ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και ταλαντούχα επίσης οικογένεια, με τις δίδυμες κόρες τους Όλγα και Νίκη και τον γιο τους τον Γιάγγο.

Η μία μοιάζει στον Γεράσιμο κι η άλλη στην Μπέσσυ: Οι αδερφές Σκιαδαρέση είναι ο τέλειος συνδυασμός

Την Όλγα και την Νίκη ίσως τις γνωρίζεις με το παρατσούκλι «Σκιαδαρέσες», αφού αυτό είναι το όνομα του συγκροτήματός τους. Τα δυο νεαρά κορίτσια δεν ασχολούνται μόνο με την υποκριτική, όπως και οι γονείς τους, αλλά κάνουν και live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες, αφού έχουν δημιουργήσει ήδη πολλά δικά τους τραγούδια. Όλα ξεκίνησαν με την καραντίνα, όπου και βρήκαν περισσότερο χρόνο για να ασχοληθούν με τη μουσική και το τραγούδι, δημοσιεύοντας στα social media τους τα τραγούδια τους με αυτοσχέδια βίντεο κλιπ. Από τότε το κοινό τους ολοένα και αυξάνεται και οι εμφανίσεις τους είναι sold out.

https://www.instagram.com/p/CLHNfbTgTm-/Η Μπέσσυ Μάλφα είναι η πιο πιστή groupie

Σε μια από αυτές τις εμφανίσεις βρέθηκε πρόσφατα και η Μπέσσυ Μάλφα, για να καμαρώσει τις κόρες της και να τις βοηθήσει φυσικά σε ό,τι χρειαστούν. Όπως λοιπόν, τις παρακολουθούσε παρασύρθηκε από το ρυθμό τους και όπως όλοι τους οι fans ξεκίνησε να κουνάει τα χέρια της δεξιά – αριστερά στο πρόσταγμά τους, επιβεβαιώνοντας πως μια μαμά είναι πάντα η μεγαλύτερη fan των παιδιών της.

Η Μπέσσυ Μάλφα σε συνέντευξή της στη Δανάη Μπάρκα το 2023 είχε δηλώσει με απόλυτη ειλικρίνεια πως μπορεί να στηρίζει τις κόρες της, έχει όμως πάντα την έγνοια πως αυτή ο καλλιτεχνικός χώρος είναι κυρίως ανασφαλής: «Δεν ήταν το πιο ευχάριστο που μου συνέβη όταν τα παιδιά μου είπαν πως θα ασχοληθούν με την καλλιτεχνία. Έχει ανασφάλεια αυτό το επάγγελμα. Ο γιος μου δεν έχει καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά, θέλει να σπουδάσει αστροφυσική».

https://www.instagram.com/p/CwJxwm-IgNi/

Βέβαια, δεν είναι μόνο η ηθοποιός που στηρίζει την Όλγα και τη Νίκη. Και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ενθουσιασμένος με τις Σκιαδαρέσες και δεν σταματάει τις αναρτήσεις στα social media του όταν κυκλοφορούν κάποιο νέο τραγούδι τους ή όταν πρόκειται να κάνουν κάποια εμφάνιση, δείχνοντας τη στήριξή του στις κόρες του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό