23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η μεγάλη επιστροφή της Κέιτ στα δημόσια καθήκοντα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, πιάνει πάλι δουλειά μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που την κράτησε για περισσότερο από δυο μήνες εκτός δημόσιων καθηκόντων.

Το ανώτατο μέλος της αγγλικής βασιλικής οικογένειας πρόκειται να εμφανιστεί το προσεχές διάστημα σε εκδήλωση του προγράμματος για νεογέννητα παιδιά, ένα εγχείρημα που έχει αναλάβει προσωπικά εδώ και έναν χρόνο. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας της, η λαοφιλής πριγκίπισσα κρατήθηκε ενήμερη για την καμπάνια της και τα «συντριπτικά θετικά» αποτελέσματα μιας μελέτης που ενέπνευσε σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Το Royal Foundation Centre for Early Childhood, χρηματοδότησε μια τετράμηνη έρευνα ενός εργαλείου παρατήρησης που θα μπορούσε να ενισχύσει την παρακολούθηση της κοινωνικής ανάπτυξης στα μωρά. Η Κέιτ εμπνεύστηκε να εισάγει το εργαλείο στη βρετανική κοινωνία αφού είδε να εφαρμόζεται παρόμοια διαδικασία κατά τη διάρκεια ενός επίσημου ταξιδιού της στη Δανία.

Η ζυγαριά συναγερμού βρεφικής δυσφορίας (ADBS) είναι ένας γρήγορος ψυχολογικός έλεγχος που περιλαμβάνει την αξιολόγηση των βρεφών για την έκφραση του προσώπου, τον έλεγχο των ματιών, τη φωνή, τη γενική δραστηριότητα και τη σύνδεσή τους με τους ανθρώπους και το περιβάλλον τους.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είπε στην Telegraph : «Η Πριγκίπισσα κρατήθηκε ενημερωμένη σε όλη τη διαδικασία».

Η είδηση για την επάνοδό της σε δημόσια θέα έρχεται μια μέρα μετά την αποκάλυψη ότι τρία μέλη του προσωπικού της ιδιωτικής κλινικής στην οποία νοσηλεύτηκε προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο. Και οι τρεις εργαζόμενοι τέθηκαν σε αναστολή ενώ το νοσοκομείο διερευνά τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με αναφορές.

Η Κέιτ αναμένεται να κάνει μια «μαλακή επιστροφή» στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από μια αδιευκρίνιστη πάθηση.Η απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας πυροδότησε μια θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια σειρά από αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό