18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με μαγιό στην παραλία και το spoiler για τη Βασιλική του Σασμού

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά την περιοδεία με την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» σε όλη την Ελλάδα, η Μαριλίτα κατάφερε να κάνει ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές και εκεί μας αποκάλυψε την λιγότερο γνωστή στο κοινό, ανθρώπινη πλευρά της. 

Ο ρόλος της ως Βασιλική στον Σασμό παραμένει μία από τις πιο τυχερές στιγμές στην καριέρα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, γιατί της έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστεί τηλεοπτικά σε κάτι εντελώς διαφορετικό και να κάνει επιτυχία.

Και επειδή της αρέσουν οι προκλήσεις, το φετινό καλοκαίρι έγινε η Ιοκάστη στην παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» με συμπρωταγωνιστή της τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Οιδίποδα. Όμως ανάμεσα στην περιοδεία με τον θίασο σε όλη την Ελλάδα, κατάφερε να έχει λίγες ημέρες για διακοπές. Και εκεί είδαμε την άλλη της πλευρά.

https://www.instagram.com/p/CwHxKTxIXv-/Οι σπάνιες φωτο με τις κόρες της και η πόζα με μαγιό

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, γνωστή μας τηλεοπτικά ως το κορίτσι του Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων», κατάφερε τα τελευταία δύο χρόνια με τον Σασμό να αγαπηθεί πολύ και ως Βασιλική.

Και μπορεί στο ομότιτλο βιβλίο να βρίσκει τραγικό θάνατο από την Καλλιόπη, αλλά στη σειρά προς το παρόν τουλάχιστον, ζει. Ίσως και η ευρύτερη αποδοχή του ρόλου της και η ερμηνεία της να άλλαξε τα αρχικά σχέδια των σεναριογράφων.

https://www.instagram.com/p/CuFKQ4pIVl5/

Πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου κύκλου του Σασμού, η Μαριλίτα συνεχίζει την περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή, δείχνοντας και το ταλέντο της στην αρχαία τραγωδία. Ενδιάμεσα υπήρχαν και μερικά ευχάριστα διαλείμματα για ολιγοήμερες διακοπές με τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη – ο οποίος επίσης συμμετέχει στην παράσταση – και τις δύο τους κόρες.

Ένα κλικ με την μικρότερη Μαρίνα, (η οποία γιόρταζε τα γενέθλιά της εκείνη την ημέρα), από τις διακοπές τους, δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram και μάλιστα η φωτογράφος σε αυτό το καρέ μαμάς και κόρης ήταν η μεγαλύτερη Έλλη.

https://www.instagram.com/p/Cutr7BjI49Z/

Και το καλύτερο σχόλιο σε αυτό το post έκανε η τηλεοπτική της πεθερά Μαρία Τζομπανάκη γράφοντας: «Να ζήσει πολλά ευτυχισμένα χρόνια. Φίλντισι δέρμα σαν την όμορφη μάνα».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αναλλοίωτη στον χρόνο όπως έγραψε και η καπετάνισσα του Σασμού, πόζαρε και με μαγιό στην παραλία σε μία από τις πιο cool στιγμές της, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στην παραλία Φαλάσσαρνα στην Κρήτη.

https://www.instagram.com/p/Cu4sqcYIOFd/

Σε λίγες ημέρες η ηθοποιός επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό για τα γυρίσματα του Σασμού. Ως Βασιλική στα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν θα δώσει μία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σοβαρό της ατύχημα στο φινάλε της δεύτερης σεζόν. Αφού ξεπεράσει τον κίνδυνο θα πρέπει να αναμετρηθεί με την αλήθεια της σχέσης της με τον Μαθιό.

Θα υπάρξει ανακωχή και συμβιβασμός. Ο γιος της Νικηφόρος θα μάθει από εκείνη πως εκείνος είναι ο βιολογικός του πατέρας και η νέα οικογενειακή πραγματικότητα, θα έχει αρχικά ηρεμία. Πριν την καταιγίδα που θα ξεσπάσει και με την έλευση του Βασίλη Μπιμπίκη, ο οποίος θα προσπαθήσει να αναβιώσει την βεντέτα με τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό