20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Μάγισσα: O Μιχαήλ παίρνει μια καθοριστική απόφαση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάγισσα: Η Αγάθη αποκαλύπτει το χάρισμα της Θεοφανώς και εκείνη βρίσκεται υπόλογη.

Παράλληλα, οι καπεταναίοι στέκονται στο πλευρό του Σπηλιού στον πόλεμο που του έχουν κηρύξει οι Τούρκοι, ενώ ο Μιχαήλ παίρνει μία απόφαση που θα τα αλλάξει όλα στον πύργο του. Η Θεοφανώ με τον Φρίξο παίρνουν μία απόφαση που φέρνει τον Μάρκο στα όριά του. Την ίδια στιγμή, η Κυπριανό -προτείνει στον Σπήλιο να φύγει με την οικογένειά του απ’ τη Μάνη για να γλιτώσει από την εκδίκηση των Τούρκων. Η ίδια, λίγο μετά, συγκεντρώνει τους καπεταναίους του τόπου της, προσπαθώντας να τους πείσει να συνταχθούν στο πλευρό του Σπηλιού, για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους. Και τα καταφέρνει.

Η Μάγισσα – Σπήλιος

Ωστόσο, ο Σπήλιος ετοιμάζει ήδη την αντεπίθεσή του. Στον πύργο των Λασκαραίων, ο Αντρέι ενημερώνεται από τον Κανέλλο για μια περίεργη ιστορία απ’ το παρελθόν του Ρασοφόρου, που τον βάζει σε σκέψεις για την πραγματική ταυτότητα του γέροντα. Παράλληλα, η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στα άκρα και η καλόγρια παίρνει μία απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νερά. Την ίδια ώρα, ο Εμρέ δέχεται μία επίσκεψη από τον προδότη των Γερακάρηδων, ενώ οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ για το αν θα ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπεταναίους στο πλευρό των Γερακάρηδων, ενάντια στους Τούρκους.

Η Μάγισσα

Giorgos Makris Photography

0 Εμρέ αποφασίζει να εμπιστευτεί τον προδότη των Γερακάρηδων, ενώ ο Μιχαήλ υποψιάζεται πως ο Τζανέτος είναι ο δολοφόνος του βρέφους.

mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό