23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega καλημέρα» που προβλήθηκε την Πέμπτη το πρωί.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, εξέφρασε την μεγάλη της επιθυμία να γίνει μητέρα γι’ αυτό και η κίνηση της αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για εκείνη: 

«Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Το έκανα στην καλύτερη ηλικία, στα 31 μου. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, θα είμαι υπερπροστατευτική. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν απέκτησε παιδί στον πρώτο της γάμο: «Είχα παντρευτεί σε μικρή ηλικία, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν μία μητέρα είναι υπεύθυνη και σωστή από το εάν έχει κάνει πλαστικές ή εάν ξέρει να μαγειρεύει».

Τέλος, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στο θέμα της απιστίας και εξήγησε πως το αντιμετωπίζει η ίδια σε μια σχέση της: «Θα συγχωρούσα την απιστία. Έχω απατηθεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό