16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Κηφισιά έφυγε με βαθμό από το «Βικελίδης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Άρης και Κηφισιά μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή αλλά ο σύλλογος των βορείων προαστίων της Αθήνας ήταν καλά οργανωμένος και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα.

Όλα αυτά ως το 23΄ και τη φάση που ξεκίνησε με σέντρα του Φεράρι από αριστερά και πρώτο αποδέκτη τον Σουλεϊμάνοφ, που με κεφαλιά-ασίστ έδωσε στον Μορόν και ο Ισπανός με εν κινήσει σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ.

Ο ίδιος παίκτης είχε στο 51΄ την ευκαιρία να διπλασιάσει όταν βγήκε μόνος απέναντι στον Αναγνωστόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς απέκρουσε σε κόρνερ.

Η Κηφισιά άρχισε να έχει επιθετική διάθεση μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και στο 63΄, από λάθος του Μπράμπετς, ο Οζέγκοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής για τους φιλοξενούμενους αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Ο Σέρβος σέντερ φορ ήταν όμως εύστοχος στο 75΄, όταν ισοφάρισε με κεφαλιά από σέντρα του Μασούρα διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ, αφού στο 78΄ ο Αναγνωστόπουλος εξουδετέρωσε το σουτ του Κάρλσον, με τον ίδιο παίκτη να αστοχεί ελάχιστα στις καθυστερήσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό