27.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά της ‘Ελπίδας’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΒΑΛΙΑ ΠΗΛΙΑΝΙΔΗ
20.12.2021 | 18:05

PHOTO CREDITS: VAGELIS STOLIS

Αντιπροσωπεία της ομάδας του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Ογκολογική μονάδα παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα” και μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά μαζί με πολλά δώρα.

Ενόψει των εορτών, αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποτελούμενη από τους Γενικούς Διευθυντές, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Βασίλη Παρθενόπουλο, τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη αλλά και τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ντάριλ Μέικον, επισκέφθηκε την Ογκολογική μονάδα παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα”.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να μοιράσει πολλά δώρα και χαμόγελα στα παιδιά για ακόμα μία χρονιά ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία” τους ευχαρίστησε για την παρουσία και την προσφορά τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κ. Βασίλειος Παρθενόπουλος συνεχάρη με τη σειρά του τους εκπροσώπους του Ιδρύματος Ελπίδα για το έργο τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά του συλλόγου να ενισχύει την προσπάθεια του ιδρύματος και να προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά.

PHOTO CREDITS: VAGELIS STOLIS

PHOTO CREDITS: VAGELIS STOLIS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό