22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τις αλλαγές στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ένα q&a και από τις απαντήσεις που έδωσε σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα θα καταλάβεις ότι είναι μια φυσιολογική μανούλα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τους τελευταίους 2 μήνες ζει την απόλυτη ευτυχία με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά, αφού έφερε στον κόσμο την κόρη τους, τον καρπό του έρωτά τους. Η παρουσιάστρια δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητά της ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει και για τις διάφορες δυσκολίες μικρές ή μεγάλες που έχει συναντήσει μετά τη γέννα της κόρης της, όπως συμβαίνει μέχρι να προσαρμοστεί η κάθε μανούλα αλλά και το σώμα της στον νέο αυτό τρόπο ζωής.

https://www.instagram.com/p/CuWkkJYIAJz/Το q&a της παρουσιάστριας και οι ερωτήσεις για τις αλλαγές στο σώμα της

Η ίδια έκανε ένα q&a στον λογαριασμό της στο Instagram απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της. Όπως ήταν φυσικό οι περισσότερες από τις ερωτήσεις αφορούσαν τις αλλαγές στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη. Η ίδια απάντησε με κάθε ειλικρίνεια κι όπως θα διαπιστώσεις είναι μια φυσιολογική γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί της και όπως είπε δεν θα άλλαζε με κανένα «αψεγάδιαστο σώμα» τη μητρότητα που βιώνει.

https://www.instagram.com/p/Cr_EKHco2ZR/

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε, λοιπόν στις ραγάδες της, τις οποίες είχε ήδη από το Λύκειο, όπως άλλωστε οι περισσότερες από τις γυναίκες και τις οποίες απέκτησε ξανά λόγω της εγκυμοσύνης της. Όπως έγραψε όμως στη follower που τη ρώτησε σχετικά με αυτές: «Κι εγώ έκανα παρότι έβαζα, βάζω κρέμες, τις παντρεύτηκα. Ειδικά οι λευκές επιδερμίδες έχουν την τάση να κάνουν ραγάδες. Σκέψου από το Λύκειο (στις Πανελλήνιες που είχα βάλει κιλά) είχα να το πάθω. Μην στεναχωριέσαι είναι τα παράσημά μας για τις ζωές που φέραμε στον κόσμο. Αν ήταν να επιλέξεις στο να γίνεις μανούλα ή να έχεις αψεγάδιαστο κορμί τι θα διάλεγες; Θα κάνουμε γυμναστικούλα σιγά – σιγά να σφίξει το κορμί μας. Οι ραγάδες ας είναι εκεί. Ποιον ενοχλούν;».

Παράλληλα, η ίδια παραδέχτηκε πως δεν έχει επανέλθει ακόμα η φυσική της κατάσταση μιας και το στούντιο όπου έκανε πιλάτες είναι πιο μακριά από το σπίτι της. Αναφέρθηκε, όμως και στο πολύ σημαντικό θέμα του θηλασμού και το πώς το βιώνει. Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως για εκείνη δεν είναι εύκολο το να θηλάζεις το μωρό σου. Χαρακτηριστικά έγραψε στη follower της: «Ναι είναι δύσκολος και θέλει πολλή προσπάθεια και υπομονή. Είναι όμως μαγεία αν, όταν και για όσο καταφέρει μια μαμά να θηλάσει το μωρό της. Είσαι παντού ετοιμοπόλεμη να ταΐσεις το παιδάκι σου που περιμένει σαν χελιδονάκι με το στοματάκι ανοιχτό».

H έξοδος από το μαιευτήριο

Οι απαντήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου δεν μας έκαναν εντύπωση καθώς η ίδια είχε ήδη προκαλέσει θετικά σχόλια με τον τρόπο που εμφανίστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες όταν πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Ο τρόπος της ήταν ο καθιερωμένος βλέποντας μια οποιαδήποτε μαμά μετά τα πρώτα 24ωρα που έφερε στον κόσμο το παιδί της. Δηλαδή, παρά την αναγνωρισιμότητά της η παρουσιάστρια εμφανίστηκε τελείως άβαφη, με ρούχα πολύ άνετα για εκείνη και τα μαλλιά της όπως είναι φυσικά.

6081092

Έτσι, το μόνο που μπορούσε να προσέξει κανείς κοιτάζοντάς την ήταν η λάμψη κι η ηρεμία στο πρόσωπό της επειδή όλα πήγαν κατ’ ευχήν και έφερε στον κόσμο το παιδί της.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό