23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η θρυλική Ferrari F40 αναβιώνει!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εταιρεία Angelelli Automobiles είναι μάλλον απίθανο να σας είναι γνωστή αλλά μάλλον θα γίνει σε κάποιο βαθμό καθώς προετοιμάζει την αναβίωση της θρυλικής F40. Του τελευταίου μοντέλου της θρυλικής εταιρείας που εξελίχθηκε με τον ιδρυτή της Enzo εν ζωή.

Το μοντέλο που θα είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό hypercar θέλοντας να είναι μια σύγχρονη εκδοχή του θα έχει την ονομασία γλωσσοδέτη Angelelli Effequaranta. Ως βάση θα χρησιμοποιηθεί η SF90 Stradale, ενώ το πλαίσιο θα είναι ένα μονοκόκ από ανθρακονήματα, τιτάνιο και αλουμίνιο που θα κατασκευάζεται με 3D εκτύπωση.

Το ίδιο μίγμα υλικών θα χρησιμοποιείται και για το αμάξωμα της σύγχρονης «F40» το μήκος της οποίας θα φτάνει τα 4,720 μέτρα, ενώ το βάρος της θα είναι 1.350 κιλά.

Το σύστημα πρόωσης θα είναι το plug-in υβριδικό της SF90, με τον bi-turbo V8 των 4.000 κυβικών και συνδυαστική απόδοση 1.000 ίππων. Σύμφωνα με την Angelelli Automobiles το 0-100 χλμ./ ώρα θα ολοκληρώνεται σε μόλις 2,1 δεύτερα και η τελική της ταχύτητα θα ξεπερνά τα 360 χλμ./ ώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό