23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ζωή μου σκορπίστηκε κάποια στιγμή, πέρασα πολύ δύσκολα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε στην προσωπική του ζωή και την τωρινή καλλιτεχνική του επάνοδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος εξομολογήθηκε πως «σκορπίστηκε κάποια στιγμή η ζωή μου. Πέρασα διάφορα και δύσκολα πολύ αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής. Άλλοι άνθρωποι έχουν περάσει ίσως και πιο δύσκολα από μένα. Σημασία έχει ότι μπόρεσα και κατάφερα να φύγω από μία σκοτεινή, να το πω έτσι, περίοδο της ζωής μου που κράτησε μόνο δυο χρόνια».

«Γι’ αυτό και σήμερα είναι λίγο στα όρια της συγκίνησης για μένα το γεγονός ότι βλέπω τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μου ξανά εκεί που τραγουδάω και να γεμίζει το μαγαζί που εμφανίζομαι. Νιώθω σαν να ξεκίνησα λίγο από την αρχή, έχοντας όμως μια σημαντική προίκα μουσική. Θα τολμήσω να πω ότι η μεγαλύτερη αναγνώριση πάντα έρχεται από τον κόσμο, αυτός είναι ο τελικός κριτής και αυτός είναι που σε τιμάει εκεί που τραγουδάς γιατί έρχεται και πληρώνει για να σε δει. Οπότε σίγουρα δεν έρχεται ούτε για να σε βρίσει ούτε για να σε κατηγορήσει».

«Κάτι που το έχετε λίγο εσείς στην τηλεόραση δυστυχώς, είναι λίγο έρμαιο γενικά και μπορεί ο καθένας να πει ότι θέλει. Στο μαγαζί όμως οι άνθρωποι έρχονται και συνήθως δείχνουν με τον τρόπο τους ότι τους αρέσει που είμαι εκεί και το γουστάρουν που είμαι εκεί» πρόσθεσε, επίσης, ο Λάμπης Λιβιεράτος στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό