21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο που έγινε νονός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε νονός, του ευχήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά όλοι πρόσεξαν την ομοιότητα με τη βαφτιστήρα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αφού υιοθέτησε νέο look στα μαλλιά κάνοντας ράστα, σήμερα έγινε νονός, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. Ο ίδιος βάφτισε ένα κοριτσάκι και το όνομα αυτής…Δέσποινα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος στις φωτογραφίες που ανέβασε με τη μικρούλα στα social media του,

https://www.instagram.com/p/CvC7V7KtrWR/

ενώ πολλοί πρόσεξαν χαριτολογώντας ότι το λάδι ήδη «δούλεψε» κι εκείνη έχει πάρει το mood του νονού της.

Kαι ίσως να μην έχουν και τόσο άδικο.

Από τους πρώτους που του ευχήθηκαν ήταν οι συμπαίκτες του από το Survivor All Star. O Tάκης Καραγκούνιας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ρία Κολοβού ευχήθηκαν στην μικρή Δέσποινα να είναι πάντα γερή και καλότυχη.

Τις ευχές της, βέβαια δεν παρέλειψε να αφήσει κάτω από την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έγραψε: «Πάντα άξιος! Το Δεσποινάκι!», γνωρίζοντας όπως φαίνεται για την συγκεκριμένη κουμπαριά.

Η σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου – Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό

Ο χωρισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, αν και πολλοί γνώριζαν ότι είχε συμβεί, επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο βγαίνοντας από το ριάλιτι επιβίωσης. Οι δυο τους παρ’ όλα αυτά έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και την ίδια να σχολιάζουν άνετα ο ένας τις φωτογραφίες του άλλου στα social media.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μάλιστα σε συνέντευξή της μίλησε για εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια που θα μπορούσε καθώς μετά από 6 χρόνια σχέσης μόνο αγάπη υπάρχει μεταξύ τους. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Σκέφτηκα μόνο εμένα και τον Κωνσταντίνο. Δεν σκέφτομαι το τι θα νομίζει ο άλλος άνθρωπος. Ξέρω ότι έχω μία απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή καλώς ή κακώς, αλλά το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας όμως θέλεις να κρατήσεις κάποια πράγματα για εσένα. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μην το πούμε και δεν το κάναμε για να τροφοδοτήσουμε αυτό το μυστήριο, θέλαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μία χαρά, έχουμε μία απίστευτη σχέση. 6 χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπώ και με αγαπάει. Μιλάμε και όταν βγήκε με πήρε και τηλέφωνο και του είπα: «Έλα θείο», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν μένουμε πια μαζί. Όταν μπήκαμε στο Survivor δεν ήμασταν μαζί αλλά αυτή η δήλωση που έκανα ότι: «Σε περιμένω με την κούπα στο σπίτι» πραγματικά την εννοούσα, ήθελα να είναι ο νικητής».

https://www.instagram.com/p/Ct9HnpPMyTL/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό