23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Ευγενία Σαμαρά είναι το it-girl που μας αποδεικνύει ότι άνεση και κομψότητα πηγαίνουν μαζί

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ματιά στα social media της Ευγενίας αρκεί για να αντιληφθείς ότι είναι… ασταμάτητη.

Αν η καθημερινότητά σου σε βρίσκει συνήθως στο «τρέξιμο» από το πρωί μέχρι το βράδυ, τότε αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Για εσένα που είσαι busy all day long, αλλά παράλληλα θέλεις να είσαι άνετη και στυλάτη, ό,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου.

Αν χρειάζεσαι το απαραίτητο inspo για να κάνεις πιο chic n’ comfy τα winter look σου, λοιπόν, μόλις τη βρήκες στο πρόσωπο ή για την ακρίβεια στα outfit της Ευγενίας Σαμαρά!

Η γκαρνταρόμπα ενός αεικίνητου urban girl

Μία ματιά στα social media της Ευγενίας αρκεί για να αντιληφθείς ότι είναι… ασταμάτητη. Φωτογραφίσεις, ραντεβού, πρόβες, γυρίσματα. Το καθημερινό της πρόγραμμα είναι έντονο. Το ερώτημα είναι, λοιπόν, το εξής; Πώς μπορεί να δείχνει κάθε μέρα τόσο κομψή, στυλάτη και παράλληλα να είναι και άνετη;

Το «κλειδί» βρίσκεται στις επιλογές των outfit και τους fashion συνδυασμούς που κάνει, στην έμφαση που δίνει στην απλότητα, στις «καθαρές» γραμμές, στην αγάπη της για το minimal, στις ιδιαίτερες υφές. Και για όλους τους παραπάνω λόγους, δεν είναι τυχαίο ότι οι εμφανίσεις της φέρουν την υπογραφή DKNY!

Στυλ και comfort all day long

Για να εμπνευστείς για τα δικά σου look που θα σου χαρίζουν άνεση και στυλ όλη μέρα, δεν έχεις παρά να «μελετήσεις» τις daily DKNY εμφανίσεις της Ευγενίας Σαμαρά!

Για τις μέρες που τη βρίσκουν από νωρίς on the road, λοιπόν, η Ευγενία επενδύει στην απλότητα και σε επιλογές κομψές οι οποίες, ωστόσο, μπορούν να τη συνοδεύσουν σε κάθε ραντεβού και event ή σε ό,τι άλλο προκύψει κατά τη διάρκεια της μέρας.

Totally black outfit με λευκές λεπτομέρειες, ένα μαύρο top με το logo DKNY σε άσπρο contrast pattern και μανίκι κάτω από τον καρπό, ένα λιτό, μαύρο σακάκι, eco-leather shorts σε χαλαρή γραμμή, heel moccasin ή black & white sneakers, μια reese cross body handbag με οικολογικό δέρμα για το χέρι ή τον ώμο. Αυτές είναι μερικές από τις αγαπημένες της στυλιστικές επιλογές.

Όσο για τις ημέρες που το πρόγραμμά της είναι λίγο πιο χαλαρό, η Ευγενία επιμένει στην κομψότητα, λέγοντας «ναι» στις casual chic επιλογές, που της δίνουν τη δυνατότητα να παραμένει άνετη και ευέλικτη.

Για εκείνη, το ιδανικό casual DKNY look δεν είναι άλλο από αυτό που περιλαμβάνει ένα t-shirt με το χαρακτηριστικό logo DKNY σε animal print, ένα faux fur γιλέκο σε γκρι απόχρωση, ένα άνετο τζιν που ανοίγει σε καμπάνα και ένα silver τσαντάκι με κούμπωμα-υπογραφή DK.

Ποιος είπε ότι άνεση και κομψότητα δεν συνδυάζονται, ακόμη και όταν βρίσκεσαι όλη μέρα στους δρόμους της πόλης; Η Ευγενία Σαμαρά είναι το αεικίνητο urban girl που σου αποδεικνύει ότι μπορείς να συνθέτεις κάθε μέρα casual chic εμφανίσεις, look που θα σου χαρίζουν ευελιξία και έξτρα πόντους γοητείας, όπου και αν σε βγάζει ο δρόμος σου!

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (τηλ. 2111088122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό