16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η επιτροπή εμβολιασμού συνεδριάζει για την επίσπευση της τρίτης δόσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις επόμενες ώρες θα συνεδριάσει η επιτροπή εμβολιασμού για να εγκρίνει την επίσπευση της τρίτης αναμνηστικής δόσης του εμβολίου για τον κορωνοιό στους 4 μήνες, δήλωσε στον ΣΚΑΙ 100.3, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Παράλληλα ο κ Γεραπετρίτης ανέφερε οτι παραμένει στο τραπέζι το θέμα της επέκτασης της υποχρωτικότητας του εμβολισμού ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και της μετάλλαξης όμικρον.

Ο υπουργός τόνισε οτι στην αναμνηστική δόση έτσι και στην υποχρεωτικότητα η Ελλάδα ήταν απο τις πρώτες χώρες που κινήθηκαν γρήγορα στην Ευρωπαική Ένωση.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Επικρατείας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έρχεται στον κατάλληλο χρόνο και έπρεπε πρώτα η πολιτεία να εχει εξαντλήσει όλα τα δυνατά ηπιότερα μέσα.

Προσωπικό ασφαλείας

Ο νέος νόμος για το προσωπικό ασφαλείας κατα την διάρκεια απεργιών θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα καθως τηρήθηκαν ολα τα χρονοδιαγράμματα που προέβλεπε ο νόμος που ψηφίστηκε το καλοκαίρι δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες μέρες στο λιμάνι του Πειραιά.

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό