16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ενημέρωση του Μεντιλίμπαρ για τον ανησυχητικό τραυματισμό του Ζέλσον Μαρτίνς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1 κατόπιν ανατροπής, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1.

Πρωταγωνιστής στη νίκη των Πειραιωτών, ήταν ο Ζέλσον Μαρτίνς ο οποίος άλλαξε την εικόνα της ομάδας του προς το καλύτερο μπαίνοντας ως αλλαγή και έχοντας άμεση συμμετοχή στο πρώτο γκολ το οποίο εν τέλει πιστώθηκε ως αυτογκόλ στον Τορεχόν.

Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Πορτογάλου ο οποίος αποκόμισε έναν ανησυχητικό τραυματισμό στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, εκεί ακριβώς όπου είχε υποστεί και την θλάση του πριν καιρό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς, τονίζοντας πως αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις για να εξακριβωθεί το μέγεθος του νέου προβλήματος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μεντιλίμπαρ για τον τραυματισμό του Ζέλσον Μαρτίνς:

«Ο Μαρτίνς ένιωσε μία μικρή θλάση, στο ίδιο σημείο που είχε και την προηγούμενη φορά, δεν είναι μεγάλη ωστόσο αυτό ένιωσε και θα το δούμε στη συνέχεια. Στο ποιος κερδίζει και ποιος χάνει στο ποδόσφαιρο, κερδίζεις ένα αντίπαλο εξαιτίας των λαθών που κάνει ο αντίπαλος ή χάνεις ένα παιχνίδι από τα λάθη που κάνεις εσύ. Τώρα πραγματικά εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου γιατί ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελ Κααμπί είναι ιδιαίτερα έξυπνος ποδοσφαιριστής όχι μόνο γιατί έκλεψε την μπάλα αλλά συνέχισε σωστά και σκόραρε. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χρειάστηκε να γυρίσουμε το σκορ για να κερδίσουμε, αλλά κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε με αυτό αν δεν είμαστε όπως είπα και πριν προσεκτικοί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό