18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Ελληνίδα που βρέθηκε στο πάρτι μετά τα Όσκαρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ελληνίδα στο… πάρτυ των Όσκαρ 2024 ήταν η Σοφία Χαρμαντά, η οποία έδωσε το παρών στο πάρτι του Vanity Fair που πραγματοποιήθηκε μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ. Το διάσημο μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί όπου και φωτογραφήθηκε, αφού ήταν όπως πάντα εκθαμφωτική φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου «Dolce&Gabbana». Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφωντας στην λεζάντα τα εξής: «Η πιο μαγική νύχτα της χρονιάς. Φορώντας Dolce & Gabbana».

Ποια είναι η Σοφία Χαρμαντά

Το εντυπωσιακό μοντέλο, εδώ και χρόνια, ζει μόνιμα στην Αμερική, όπου ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ στο παρελθόν, σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Στην Ελλάδα, την έχουμε δει τηλεοπτικά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην Πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά και του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο “ Βlind Taste”. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες γνωστών Οίκων, ενώ έχει υπάρξει και κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας μεγάλων καταστημάτων καλλυντικών στην Ιταλία. 

Η σχέση της με τον Τζέραλντ Μπάτλερ

Στην προσωπική της ζωή, η Σοφία Χαρμαντά συζητήθηκε αρκετά όταν είχε σχέση με τον Τζέραλντ Μπάτλερ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αμερική, όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα εκεί και ο διάσημος ηθοποιός, τότε τη φιλοξένησε στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό