25.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα με ποσοστά ανθρωποκτονιών Κολομβίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα με ποσοστά ανθρωποκτονιών Κολομβίας, δήλωσε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ τονίζοντας ότι το τραγικό αυτό περιστατικό δεν πρέπει να μετατραπεί σε πεδίο αντιπαράθεσης. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε πως υπήρξαν κινήσεις, γι’ αυτή τη σοκαριστική δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Όπως είπε, τοποθετήθηκε ο πρωθυπουργός και υπήρξε συνάντηση με τον κ. Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να επισπευσθούν οι έρευνες, να συλληφθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι ανοιξε ο κύκλος των καταθέσεων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου. 

Η κ. Πελώνη κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση γιατί, όπως είπε, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δολοφονία.

«Είδαμε  μια προσπάθεια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να το εκμεταλλευτεί, να χρωματίσει τη χώρα με μελανά χρώματα. Δεν είναι η Ελλάδα μια χώρα με ποσοστά ανθρωποκτονιών Κολομβίας. Αντίθετα, είναι από τις χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά ανθρωποκτονιών στην Ευρώπη. Έδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάποια στοιχεία. Ας αφήσουμε τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να εξιχνιάσουν αυτό το σοκαριστικό έγκλημα», είπε. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό