23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η εκπομπή «ΕQ» ανοίγει το θέμα της εφηβικής βίας και παραβατικότητας απόψε στις 21:00 αποκλειστικά στο ACTION 24

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου υποδέχεται απόψε στις 21:00 την ψυχολόγο Ελίνα Κεπενού, την ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Κεφάλα και την εγκληματολόγο Μαρία Αλβανού και αναλύουν το σύγχρονο πρόβλημα της βίας των νέων αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.

Σε μια ουσιαστική συζήτηση, οι 3 διακεκριμένες επιστήμονες έρχονται στο στούντιο της εκπομπής «EQ» και ρίχνουν φως στο φαινόμενο της εφηβικής βίας και παραβατικότητας που σημειώνει δραματική αύξηση τα τελευταία χρόνια. Η κάθε μία, από την δική της επιστημονική σκοπιά, αναλύει στοιχεία και προτείνει ενδεχόμενες λύσεις για την αντιμετώπιση των παραβατικών συμπεριφορών που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία.

Η Ελίνα Κεπενού, η Μαρία Κεφάλα και η Μαρία Αλβανού συζητούν με την Έλενα Παπαβασιλείου τον ρόλο που διαδραματίζουν τα social media στην αναπαραγωγή προτύπων συμπεριφοράς, στην αναζήτηση ταυτότητας των νέων μέσω αυτών αλλά και στην αποτελεσματική παρέμβαση γονέων και εκπαιδευτικών για τον περιορισμό του φαινομένου.

Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται απόψε όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου:

Αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό