16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Εθνική Γυναικών «βούλιαξε» και την Τουρκία

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταιγιστική για δεύτερο συνεχές παιχνίδι η Εθνική Γυναικών, νίκησε 25-7 την Τουρκία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β’ Προκριματικού Ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ (27 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου), που διεξάγεται στο Ζρένιανιν της Σερβίας.

Λίγες ώρες μετά την επιβλητική επικράτηση επί της Σερβίας στην πρεμιέρα (24-8), οι νεαρές διεθνείς συνέχισαν…από εκεί που σταμάτησαν. Η Τουρκία προηγήθηκε 0-1 και 1-2 αλλά μέχρι εκεί.

Η Εθνική με δυο γκολ της Σάντα και σερί 4-0, έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο 6-2. Στο δεύτερο, επικράτησε ισορροπία (4-4) αλλά στην επανάληψη η Εθνική ομάδα ήταν ασταμάτητη. Το επιμέρους σκορ σε αυτό το διάστημα ήταν 15-1 και το σερί που «έχτισε» η ομάδα μας, 11-0 (από 14-7, στο τελικό 25-7).

Πρώτη σκόρερ με πέντε τέρματα αναδείχθηκε η αρχηγός Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (τα τέσσερα τα σημείωσε στην τρίτη περίοδο) και ακολούθησε με τέσσερα η Ελευθερία Φουντωτού (όλα στο τελευταίο οκτάλεπτο). 

Χαρακτηριστικό είναι ότι σκόραραν όλες οι παίκτριες, εκτός από τις γκολκίπερ Ζαφειράκη και Καρύτσα. Η Εθνική ομάδα είχε επίσης 4/9 εκτελέσεις πέναλτι ενώ ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε η Νεφέλη Χρυσούλα Χαλδαίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό