17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η εγκυμονούσα Rihanna και ο A$AP Rocky στο πρώτο show του Pharrell Williams για τον οίκο Louis Vuitton

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες ο Pharrell Williams, παγκοσμίου φήμης ράπερ και μουσικός παραγωγός, είναι ο νέος δημιουργικός διευθυντής της Louis Vuitton για την ανδρική ένδυση.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου όπως ήταν προγραμματισμένο ο Pharrell Williams παρουσίασε την πρώτη του menswear συλλογή Spring/ Summer 2024 για τον οίκο Louis Vuitton στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το λαμπερό fashion show πραγματοποιήθηκε στη γέφυρα Pont Neuf του Παρισιού κι ήταν γεμάτο με A-list celebrities. Η πρώτη συλλογή του Pharrell Williams για τον οίκο Louis Vuitton αποτελούνταν από εμπριμέ δερμάτινα και μπλουζάκια ράγκμπι, καπιτονέ τζιν, σακάκια με λαιμόκοψη Mao και ghillie camo με κοψίματα και το λογότυπο LV.

Σε μια συνέντευξη πριν από το show, ο Williams μίλησε για τον ρόλο του στον εμβληματικό οίκο μόδας.

«Είμαι ο δεύτερος μαύρος που το βίωσε ποτέ αυτό στον πλανήτη, τον μεγαλύτερο οίκο μόδας στον κόσμο», είπε. «Ο αδερφός μου Virgil[Abloh] ήταν ο πρώτος. «Έκανε τόσα βήματα για τον οίκο και έκανε τόσα πολλά πράγματα. Έφερε την κουλτούρα του skate σε αυτόν τον κόσμο – ενώ ήταν Αμερικανός μαύρος. Είναι εξωπραγματικό το γεγονός ότι μπορώ να το κάνω κι εγώ τώρα αυτό».

Φυσικά από το πρώτο fashion show του Pharrell δεν θα μπορούσε να λείπει η μούσα του, η Rihnna. Η super star αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, A$AP Rocky.

Για άλλη μια φορά το διάσημο ζευγάρι στυλιστικά έκλεψε την παράσταση, με total Louis Vuitton outfits.

Την επίδειξη επίσης παρακολούθησαν ο ράπερ και ηθοποιός Jaden Smith με την αδερφή Willow Smith, η Naomi Campbell, η Zendaya, η Megan Thee Stallion, η Kim Kardashian, ο Tyler, ο the Creator και ο Jay Z με την Beyonce.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό