16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

‘Η είσαι influencer ή δεν είσαι: Η Μαρία Ηλιάκη ήταν στιλάτη στην κουζίνα πριν γίνει μόδα στα social

Ειδήσεις Ελλάδα

Δες τις φωτογραφίες από το παραδοσιακό σπίτι στη Νέα Σμύρνη και θα καταλάβεις. 

Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε τους κοινή φωτογραφία ισοδυναμεί πάντα με χίλιες λέξεις γεμάτες έρωτα, αγάπη, τρυφερότητα. Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από περίπου 5 χρόνια αν και τους ένωσε φιλία πολλά περισσότερα.

Για χάρη του έρωτά της με τον γυναικολόγο, η παρουσιάστρια και instagrammer αποφάσισε να αφήσει τόσο την τηλεόραση όσο και τη ζωή της εδώ καθώς την τελευταία πενταετία μοίραζε τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας, λόγω της δουλειάς του αγαπημένου της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που πριν από περίπου 1,5 χρόνο απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Κατερίνα, είχε πάντα τα σχέδια του να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα πριν από περίπου 4 εβδομάδας όπου και μετακόμισαν μόνιμα στην αγαπημένη τους Ελλάδα.

Η Μαρία Ηλιάκη δοκίμασε για πρώτη φορά μια από τις πιο hot τάσεις στα σχήματα νυχιών

Δεν ξέρουμε τι σχέδια έχει το ζευγάρι αναφορικά με το πού πρόκειται να μείνει τώρα που επέστρεψαν μόνιμα, πάντως στο Instagram της Μαρίας βλέπουμε φωτογραφίες από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Όπως θα παρατηρήσεις παρακάτω, το αγαπημένο σημείο του σπιτιού της παρουσιάστριας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την κουζίνα. Όπως επίσης θα δεις, η κουζίνα (και το στιλ) αποτελούσε πάντα αγαπημένο spot της Μαρίας.

«Νοικοκυρά όμως και στυλάτη παράλληλα 🤣🤣από μικρή ε!!!🤓🤓🤓👧🏻 #tb #vintage #dishes».

https://www.instagram.com/p/B8f7I8fHCihΠριν δούμε από ποια ελληνική κουζίνα ποστάρει τώρα η Μαρία φωτογραφίες ας δούμε την κουζίνα της Ζυρίχης.https://www.instagram.com/p/CNvAc8vDxdlhttps://www.instagram.com/p/CYZAWzhoLVwΑς δούμε τώρα πλάνα από την παραδοσιακή κουζίνα της Ελλάδας στην οποία η Μαρία «ζωγραφίζει».

https://www.instagram.com/p/CIAp1AfnwyAhttps://www.instagram.com/p/CYn5pPlJu4rhttps://www.instagram.com/p/B-wDUi2HiDPhttps://www.instagram.com/p/B-oeEz1nN9qΕίμαι τόσο περήφανη για εσένα αλλά κυρίως…»

Η περσινή χρονιά, όταν η Μαρία αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Mega για την εκπομπή «Τι λες τώρα;» ήταν αρκετά δύσκολη, γιατί αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να αποχωριστεί τον Στέλιο και να επιστρέψει με το μωρό τους στην Αθήνα. Το διάστημα αυτό οι βιντεοκλήσεις, ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Γενέθλια για τον Στέλιο Μανουσάκη: Η τούρτα και οι ευχές της Μαρίας Ηλιάκη

Το ζευγάρι στις αρχές του καλοκαιριού πήρε και την οριστική απόφαση να μηδενίσει τις αποστάσεις και έτσι τα συχνά ταξίδια Αθήνα – Ζυρίχη και το αντίστροφο, σταμάτησαν. Ο Στέλιος μετακόμισε οριστικά κοντά στην Μαρία και στην κόρη του και μάλιστα ανακοίνωσε σήμερα και το νέο του επαγγελματικό βήμα και στην συνεργασία του με γνωστό γυναικολόγο στα βόρεια προάστια. Η Μαρία επεφύλαξε για εκείνον τον καλύτερο σχόλιο, περήφανη για τον Στέλιο της, στην πρώτη της επίσκεψη στο νέο του γραφείο. Και από όσα γράφει καταλάβαμε και τα στοιχεία που θαυμάζει σε εκείνον, που έπαιξαν προφανώς και ρόλο στην σχέση τους: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα, για όλα. Κυρίως για την καλοσύνη και το ήθος σου. Καλή αρχή αγάπη μου».

Πριν από λίγες ημέρες έγινε έγινε γνωστό ότι η Μαρία θα είναι οικοδέσποινα σε ένα νέο project στο Mακεδονία Tv για μία νέα εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη, η οποία θα είναι στην ουσία ένα throwback με χιούμορ σε σειρές και εκπομπές του παρελθόντος του ΑΝΤ1. Θα μοιάζει αρκετά με το «The twenty» που έκανε στο παρελθόν και ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Mega, που είχε μεν επετειακό χαρακτήρα, αλλά είχε δρώμενα και χιούμορ.

Μαρία Ηλιάκη: Το συγκινητικό μήνυμα του πεθερού της για τον Στέλιο Μανουσάκη

Όπως προαναφέραμε, η οικογένεια Μανουσάκη – Ηλιάκη, μένει προς το παρόν στο διαμέρισμα της Μαρίας στην Νέα Σμύρνη (εκεί άλλωστε μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια) στο οποίο μένει εδώ και πολλά χρόνια και έχει ανακαινιστεί. Το σπίτι έχει κλασσικές πινελιές στην κουζίνα και μία προτίμησε στο άσπρο χρώμα σε έπιπλα στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα. Σε πολλές αναρτήσεις της στο Instagram, η Μαρία μας έχει δείξει γωνιές του σπιτιού της, που πλέον είναι πλημμυρισμένο από τα παιχνίδια της μικρής Κατερίνας που είναι ολόιδια ο μπαμπάς της.

Τέρμα τα ταξίδια στην Ελβετία για την Μαρία Ηλιάκη – Η οριστική μετακόμιση και το σχόλιο στον Στέλιο



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό