18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η διεθνής έκδοση θα έχει οθόνη AMOLED στα 90 Hz

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 26 Ιανουαρίου θα κάνει το ντεμπούτο της η διεθνής έκδοση του Redmi Note 11, με οθόνη τεχνολογίας AMOLED. Η συχνότητα ανανέωσης περιεχομένου της οθόνης αυτής θα είναι στα 90 Hz, με ανάλυση Full HD+.

H selfie camera του Redmi Note 11 θα είναι τύπου punch hole και εκτός από την οθόνη AMOLED θα είναι εφοδιασμένο και με διπλά ηχεία. Οι φήμες θέλουν τη θυγατρική της Xiaomi να παρουσιάζει όχι μόνο μία έκδοση, αλλά μία νέα σειρά συσκευών, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονται τα Redmi Note 11S και τα Redmi Note 11 Pro, εκτός από τη vanilla έκδοση Redmi Note 11.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση του Redmi Note 11 που κυκλοφορεί στην Κίνα είναι εφοδιασμένη με οθόνη LCD και όχι AMOLED. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της διεθνούς έκδοσης του Redmi Note 11 αναμένεται να είναι παρόμοια με εκείνα της Κίνας. Από εκεί και πέρα, το συγκεκριμένο μοντέλο εκτιμάται ότι θα διατεθεί στην Ευρώπη και αλλού σε αρκετά προσιτή τιμή.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος – μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό