24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η διαφορετική έναρξη του Κανάκη: «To “Ράδιο Αρβύλα” είναι αποδεκατισμένο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έγινε με το… δεξί απόψε (27/11) Δευτέρα η έναρξη του Ράδιο Αρβύλα για την εβδομάδα αφού δύο από τους συνεργάτες του Αντώνη Κανάκη είναι άρρωστοι. 

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στη διαφορετική έναρξη που επέλεξε να κάνει απόψε ο παρουσιαστής ο οποίος είπε αρχικά: «Κυρίες και κύριοι σήμερα θα πάρω τον λόγο πρώτα εγώ για να σας εξηγήσω τι γίνεται. Καταρχήν καλώς ορίσατε στο “Ράδιο Αρβύλα”, το οποίο είναι αποδεκατισμένο κανονικά».

Δύο από τους συνεργάτες του Αντώνη Κανάκη είναι άρρωστοι και φυσικά δεν είναι στο πλατό.

Ο λόγος για τους κάμερα μαν της εκπομπής και αναπόσπαστα μέλη των Ράδιο Αρβύλα οι οποίοι όμως σήμερα δεν μπορούσαν να είναι στο στούντιο στη Θεσσαλονίκη απ’ όπου βλέπουμε την αγαπημένη παρέα.

Ο Αντώνης Κανάκης συνέχισε λέγοντας: «Τα δυο αυτά αγόρια που βλέπετε στην οθόνη σας είναι και οι δυο χάλια-άρρωστοι, άσχετα αν κάνουν ό,τι μπορούν για να μην το δείξουν.

Τους βλέπετε δίπλα- δίπλα αλλά δεν είναι δίπλα-δίπλα στην πραγματικότητα. Βρίσκεται ο κάθε ένας στο σπίτι του. Όμως επειδή ξέρετε ότι στο “Ράδιο Αρβύλα” η τεχνολογία βρίσκεται σε άλλο πλανήτη, έχουμε καταφέρει να τους βάλουμε δίπλα- δίπλα».

Δείτε το βίντεο με τη διαφορετική έναρξη του αποψινού Ράδιο Αρβύλα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό