18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Ατλέτικο βγάζει στο «σφυρί» τον Γκριεζμάν για τον Ρονάλντο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόθυμη να αποχαιρετήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν, προκειμένου να απελευθερώσει χώρο στην «πίτα» των μισθών ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τους «Times».

Ο Πορτογάλος σταρ φαίνεται πως βλέπει με καλό μάτι την πιθανότητα επιστροφής του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Μαδρίτη, με την Ατλέτικο του Τσόλο Σιμεόνε να μοιάζει σαν τον μοναδικό πιθανό προορισμό εντός της Ισπανίας.

Οι «ροχιμπλάνκος» είναι μια από τις ομάδες που δεν κλείνουν την πόρτα στον 37χρονο επιθετικό, ενώ μάλιστα οι διοικούντες φαίνεται πως ψάχνουν τρόπο να καταστήσουν δυνατή τη μεταγραφή.

Η μετακίνηση μπορεί να θεωρηθεί πιθανή, καθώς δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών αποκάλυψαν πως ο Ρονάλντο πρόκειται να ρίξει κατά πολύ το κασέ του, ώστε να γίνει προσιτός στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του, όμως αδυνατούν να καλύψουν το τεράστιο συμβόλαιο που προς το παρόν απολαμβάνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι ερυθρόλευκοι της ισπανικής πρωτεύουσας σκέφτονται σοβαρά την αποχώρηση του Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος επέστρεψε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» μετά το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα, όμως αδυνατεί φανερά να ανταπεξέλθει αγωνιστικά στον βαθμό που συνήθιζε στην πρώτη του θητεία.

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής επιθετικός σημείωσε μόλις 3 γκολ σε 29 συμμετοχές (οι 3 με την Μπαρτσελόνα) στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά τερμάτισε την σεζόν με 8 τέρματα και 7 ασίστ σε 39 παιχνίδια.

Ο Γάλλος ανήκει προς το παρόν στους «μπλαουγκράνα» και βρίσκεται στην Ατλέτικο με διετή δανεισμό, όμως η συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνει αναγκαστική ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ και έτσι οι Μαδριλένοι δικαιούνται να διαπραγματευτούν για την παραχώρηση του παίκτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό