18 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η ανάρτηση Μπογδάνου στο twitter, για τον αποκλεισμό της «Πατριωτικής Ένωσης»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί». Με ανάρτησή του στο twitter, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αντιδρά έντονα στον αποκλεισμό του κόμματος «Πατριωτική Ένωση» από την κάθοδο στις εκλογές, λόγω συμβόλου και ονόματος, όπως αποφάσισε ο Άρειος Πάγος.

Συγκεκριμένα ο Κ. Μπογδάνος αναφέρει:

«Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί. Ο ΑΠ αποκλείει πραξικοπηματικά και αδικαιολόγητα την #ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΕΝΩΣΗ και το διαρρέει πριν καν ενημερωθούμε θεσμικά. Φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν. Είμαστε και θα είμαστε εδώ. Θα μας βρουν μπροστά τους.»

Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί. Ο ΑΠ αποκλείει πραξικοπηματικά και αδικαιολόγητα την #ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΕΝΩΣΗ και το διαρρέει πριν καν ενημερωθούμε θεσμικά. Φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν. Είμαστε και θα είμαστε εδώ. Θα μας βρουν μπροστά τους.

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) April 27, 2023

Ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha, έδωσε  ραντεβού στις δεύτερες κάλπες του Ιουλίου κατά τις οποίες ο συνασπισμός με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου θα επιχειρήσει και πάλι την αυτόνομη συμμετοχή με διαφορετικό όνομα και έμβλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό