23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας ψάχνει το “διπλό” στο Κορωπί

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας χάντμπολ  αδρών, η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. θα ταξιδέψει στο Κορωπί, όπου και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα της πόλης τον Παπασιδέρη, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Για την ομάδα της Πάτρας πλέον  ο αγώνας είναι μονόδρομος για την πορεία της στην Α2 εθνική εθνική και εάν θέλει να ελπίζει για την παραμονή της στην κατηγορία, το μόνο αποτέλεσμα  είναι η νίκη.

Από τον αγώνα θα απουσιάσει ο Χρήστος Ψυχογιός, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. 

Ο προπονητής της Πατρινής ομάδα ςΓιάννης Παπαγιαννόπουλος δηλώνει:

“Ξέρουμε ότι το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να πάρουμε από τον αγώνα είναι η νίκη. Τόσο η διοίκηση όσο και τα παιδιά που αγωνίζονται, όλοι μαζί επιθυμούμε να μείνουμε στην κατηγορία, γιατί αγαπάμε την ομάδα και το άθλημα και θέλουμε να το κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο. 

Τους  αθλητές που κάθε βδομάδα κάνουν την προσπάθειά τους και δίνουν ότι έχουν για την ομάδα και για όλη την Πάτρα, τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί είναι παρόντες και δίνουν μάχες μέσα στα γήπεδα,  με ανιδιοτέλεια,  χωρίς εγωισμούς, ατομισμούς και προσωπικά συμφέροντα. Αυτήν την χρονική στιγμή προέχει η σωτηρία της ομάδας και όλοι μαζί συνειδητοποιημένοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την πραγματοποίηση του στόχου”.

Για το γυναικείο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής γυναικών η Ακαδημία των Σπορ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, γιατί διεξάγεται το final 4 του κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ γυναικών. Για την α΄ φάση του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική απομένει η τελευταία 14η αγωνιστική,  στις 23 Μαρτίου, όπου η Πατρινή ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, ενώ μετά ακολουθεί η β’ φάση του πρωταθλήματος με τους αγώνες κατάταξης (αρχίζουν 6-7/4/24) για τις θέσεις 5-7 της τελικής βαθμολογίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό