22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η ΑΕΚ παίρνει τον Φράνσον

Ειδήσεις Ελλάδα

Τελικά, η ΑΕΚ έκανε την κίνησή της στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώμα αποκτώντας την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον Σουηδό μέσο Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Σκανδιναβός είναι κοντά στα 28 χρόνια του (2/4/1994) κι έχει περάσει όλο το διάστημα της καριέρας του στη Νόρκεπινγκ με εξαίρεση 2,5 χρόνια (Ιανουάριο; 2016 – Ιούνιος 2018), διάστημα που έπαιξε στην Ελβετία για Λοζάνη και Βασιλεία.

Είναι οκτώ φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας, με δύο συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια το 2016. Τελευταία φορά κλήθηκε πριν από δύο χρόνια (Δεκέμβριος 2019), όμως δεν αγωνίστηκε.

Μετρά 233 συμμετοχές σε επίπεδο Α΄ κατηγορίας σε Σουηδία και Ελβετία, με 18 γκολ και 24 ασίστ. Η πιο παραγωγική χρονιά του ήταν το 2019 με 5 γκολ και 4 ασίστ σε 28 αγώνες του σουηδικού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ δούλευε την περίπτωση εδώ κι ένα μήνα, όμως κάπου το ζήτημα μπλόκαρε, εξ ου και η ενημέρωση της Ένωσης ότι δεν θα κάνει μεταγραφή αυτή την περίοδο.

Όμως, τα πράγματα άλλαξαν μετά από επαναπροσέγγιση από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό