21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ κατάφερε να κόψει τους πρώτους βαθμούς του ΠΑΟΚ στην «ματσάρα» των γυναικών

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα απολαυστικό παιχνίδι ξετυλίχθηκε στο γήπεδο των Σουρμένων ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την φετινή Women’s Football League, η «ματσάρα» δεν είχε προηγούμενο και έληξε ισόπαλη 2-2, με την «ένωση» να αναγκάζει τον «δικέφαλο» του βορρά στην πρώτη του απώλεια βαθμών την φετινή σεζόν.

Άπλετο θέαμα, γκολάρες και ίσως το καλύτερο εφετινό παιχνίδι στην κατηγορία των γυναικών συνέβη ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους», με καμία να μην καταφέρνει να φεύγει τελικά νικητής. Η «εφτάψυχη» ΑΕΚ κατάφερε και έκοψε τους πρώτους βαθμούς από την «αρμάδα» της Θεσσαλονίκης και δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ για την συνέχεια του Women’s Football League.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, κατάφεραν να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ σκοράροντας μόλις στο 9′ με την Ακίντα να βρίσκει δίχτυα μετά από ασίστ της φετινής MVP Γιαννακά, κάνοντας το 1-0 στο παιχνίδι. Η Γιαννακά κατάφερε να «μοιράσει» ξανά γκολ στις συμπαίκτριες της μετά τις μαζεμένες τρεις ασίστ της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στα Γρεβενά.

Ένα μόλις λεπτό μετά, η Ακίντα κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα και να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα της στο 10′ μετά από λάθος της τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Χατζηχαριστού, που εκμεταλλεύτηκε η Κενυάτισσα, κάνοντας από κοντά το 2-0.

Η ολική ανατροπή ήρθε στην συνέχεια από τις «κιτρινόμαυρες» που δεν λύγισαν και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία. Συγκεκριμένα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, στο 44ο λεπτό από στημένη μπάλα. Η Τζουτζουράκη εκτέλεσε το κόρνερ και η Βέρα με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την μείωση του σκορ και το 2-1.

Οι ισορροπίες του παιχνιδιού άλλαξαν τελείως στο 53ο λεπτό, μετά την κόκκινη της Κοσκερίδου που άφησε τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες. Έκτοτε, η «ένωση» δεν σταμάτησε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, με τις «ασπρόμαυρες» να μην μπορούν να απειλήσουν. Στο 72ο λεπτό  το γκολ για την «ένωση» ήρθε, με  ένα φοβερό βολέ της Χατζηνικολάου στην κίνηση, που έγραψε και το τελικό 2-2 στο ματς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό