20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με Αραούχο και Πόνσε η ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για ένα σπουδαίο ντέρμπι «τίτλου» (24/04, 20:30, Cosmote Sport 1HD) με τον Μπερνάρ να αποτελεί τη μεγάλη απουσία του Φατίχ Τερίμ. Από την άλλη μεριά, ο Ματίας Αλμέιδα εμπιστεύεται τον Σέρχιο Αραούχο και τον βάζει βασικό για πρώτη φορά μετά τις 12 Νοεμβρίου!

Εκείνο το ματς ήταν απέναντι στη Λαμία, με την «Ένωση» να έχει επικρατήσει με 3-0, χάρις και σε ένα γκολ του Αργεντινού φορ. Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία κι έμεινε στο -3 από την ΑΕΚ και στο -4 από τον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, το μεταξύ τους ματς αποκτά ξαφνικά ακόμη περισσότερη αξία.

Ο Νίκλας Ελίασον είναι στα άκρα της επίθεσης με τον Ορμπελίν Πινέδα, πίσω από Αραούχο και Πόνσε, με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον στον άξονα. Η 4άδα της άμυνας αποτελείται από τους Χατζισαφί, Κάλενς, Βίντα και Ρότα, με τον Αθανασιάδη να υπερασπίζεται την εστία.

Για τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ, ο Δημήτρης Λημνιός και ο Σεμπαστιάν Παλάσιος πλαισιώνουν τον Ιωαννίδη και τον Μπακασέτα στην επίθεση, με τους Αράο και Τσέριν στα χαφ. Ο Ντραγκόφσκι επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, με τους Χουάνκαρ, Ακαϊντίν, Γεντβάι και Κώτσιρα στην άμυνα.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Ρότα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Αραούχο, Πόνσε.Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Ντραγκόσκι, Χουάνκαρ, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Κώτσιρας, Αράο, Τσέριν, Παλάσιος, Λημνιός, Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό