19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Έβερτον τιμώρησε τη φλυαρία της Μάντσεστερ Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε το ρυθμό στην προσπάθειά της να πλησιάσει την πρωτοπόρο στην Πρέμιερ Λιγκ Άρσεναλ, καθώς έμεινε ισόπαλη 1-1 στο «Έτιχαντ» απέναντι στη μαχητική Έβερτον, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για τους δύο συλλόγους.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε ένα θετικό ξεκίνημα για τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, όταν αξιοποίησε την πάσα του Ριάντ Μαχρέζ για να πετύχει το 21ο τέρμα του στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, ανοίγοντας το σκορ στο 24΄.

Μετά από πολλές διακοπές στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τη μία απ΄ αυτές να διαρκεί πάνω από έξι λεπτά καθώς επισκευάστηκε το ακουστικό επικοινωνίας του βοηθού διαιτητή, ο Ντεμιράι Γκρέι ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ στο 64΄ για τους φιλοξενούμενους, στην πρώτη τελική της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ!

Το αποτέλεσμα άφησε τη δεύτερη Σίτι τέσσερις βαθμούς πίσω από την (πρώτη) Άρσεναλ και με παιχνίδι περισσότερο, ενώ η Έβερτον είναι 16η με 15 βαθμούς, δύο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Εντός έδρας απώλεια βίωσε και η φιλόδοξη Νιούκαστλ, που έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Λιντς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» αλλά παραμένει αήττητη από τις 31 Αυγούστου, μετά το 1-2 με αντίπαλο τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Η Κρίσταλ Πάλας διέκοψε το σερί των δύο ηττών και έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Μπόρνμουθ, της οποίας επιβλήθηκε 2-0 ((19΄ Τζόρνταν Αγιού, 36΄ Έζε), ενώ με τέρμα του Μάρκους Ράσφορντ στο 76΄ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλωσε το «Μολινό» υποχρεώνοντας σε οδυνηρή ήττα (0-1) τη Γουλβς.

Η Φούλαμ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, νίκησε με 2-1 (32΄ Περέιρα, 89΄ Παλίνια – 56΄ Γουόρντ-Πράους) την ουραγό Σαουθάμπτον και βρέθηκε στην έβδομη θέση, κοντά στις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκή έξοδο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό