18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Άντερλεχτ αναζητεί τρόπο για να «ξεφορτωθεί» τον Βράνιες

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρόπους για να λύσει το συμβόλαιο του Όγκνιεν Βράνιες αναζητεί η Άντερλεχτ, όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα «voetbal24».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο δυναμικός στόπερ βρίσκεται στη λίστα των επτά ποδοσφαιριστών που επιδιώκει να «ξεφορτωθεί» η ομάδα των Βρυξελλών, κάτι που σαφώς παρακολουθούν πολύ προσεκτικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Η Άντερλεχτ είχε επενδύσει πάνω από 3,5εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018 από τον «Δικέφαλο της Αθήνας».

Ο Βόσνιος δεν κατάφερε να… στεριώσει ποτέ με αποτέλεσμα οι Βέλγοι να τον επιστρέψουν ως δανεικό στην Ένωση έναν χρόνο αργότερα. 

Τώρα αναζητούν τρόπο να λύσουν το «βαρύ» (πάνω από 1.000.000 ευρώ) συμβόλαιό του αφού -όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα- βρίσκεται στους επτά παίκτες «… που δεν έχουν πλέον μέλλον στην Άντερλεχτ».

Οι αποφάσεις στο «Κονστάντ βάντεν Στοκ» σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, λαμβάνονται πλέον από το προπονητικό δίδυμο των Φράνκι Βερκότερεν και Βενσάν Κομπάνι, αφού ο τελευταίος θα κλείσει την καριέρα του ως παίκτης-προπονητής στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε.

Για την ΑΕΚ η επιθυμία παραμονής του Βράνιες είναι δεδομένη, ωστόσο η Άντερλεχτ θα «ψαχτεί» πολύ στην αγορά για να γίνει απόσβεση τουλάχιστον ενός μεγάλου μέρους των χρημάτων που είχε δαπανήσει για την απόκτησή του.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό