21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Κυριακή, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι γενικά αίθριος με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ μόνο στα δυτικά αναμένονται πρόσκαιρα πιο αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή μπόρες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Το πρωί και το βράδυ η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα δυτικά και τα νότια θα ενισχυθούν στα 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 19 με 20 βαθμούς και τοπικά κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά θα αγγίξει τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό