21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ηλεκτρικό πατίνι από την Bugatti

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bugatti συνεργάστηκε με την Bytech International και στην CES παρουσίασε ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρικό πατίνι. Σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, το πατίνι προσφέρεται σε τρία χρώματα, μπλε, ασημί και μαύρο και ζυγίζει 16 κιλά.

Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα 700 watt (0,95 ίππων), με το πλαίσιο να είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου. Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη και παρέχει αυτονομία έως και 35 χιλιομέτρων ανά φόρτιση.

Υπάρχουν τρία προγράμματα λειτουργίας, τα Economy (τελική ταχύτητα 14,5 χλμ/ώρα), City (20 χλμ/ώρα) και Sport (30 χλμ/ώρα), με το πατίνι να έχει και λειτουργία cruise control. Έχει φρένα και στους δύο τροχούς και μάλιστα υπάρχει ηλεκτρονικό ABS στον πίσω τροχό, κάτι που δεν βλέπει κανείς συχνά σε ηλεκτρικά πατίνια. Εφοδιάζεται με φλας, φωτιζόμενη βάση και προβολέα στο πίσω μέρος που προβάλει στον δρόμο τα αρχικά “EB” (Ettore Bugatti).
Το σκούτερ είναι ικανό να ανέβει σε δρόμο με κλίση 15 μοιρών και μπορεί να μεταφέρει άνθρωπο με βάρος έως 110 κιλών. Η μπαταρία φορτίζει μέσα σε 4 ώρες με χρήση απλής οικιακής πρίζας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό