21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ζάιον Γουίλιαμσον: «Κάθε φορά που μιλούσαν για μένα ήταν για το βάρος μου, δεν καταλάβαιναν πόσο άσχημο είναι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καυστικές ήταν οι δηλώσεις του Ζάιον Γουίλιαμσπον για τους επικριτές του, κάνοντας αναφορά σε όσους μίλησαν για τα κιλά του όσο αυτός ήταν τραυματίας.

Η περίοδος που ο Ζάιον Γουίλιαμσον έμεινε εκτός ήταν δύσκολη, διότι πέραν του τραυματισμού του στο πόδι είχε να αντιμετωπίσει και την κριτική του κόσμου. Ο φόργουορντ των Πέλικανς μίλησε στο «Fox Sports» για το πόσο επίπονο ήταν να διαβάζει διαρκώς σχόλια για τα κιλά του όλο αυτό το διάστημα.

«Ήταν άσχημο γιατί είχα έναν τραυματισμό χαμηλά στο πόδι και αυτός καθόρισε το πώς περπατάω, καθόρισε το πώς θα τρέχω και πώς θα κινούμαι.Ο κόσμος μου άσκησε κριτική για το σώμα μου, ενώ εγώ την ίδια στιγμή προσπαθούσα να φέρω το πόδι μου στη σωστή κατάσταση. Ήταν βαρύ για μένα, δεν θα πω ψέματα, ήταν βαρύ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος, ακόμα και οι δημοσιογράφοι, είναι εάν είχαν παιδιά, φανταστείτε πώς θα ένιωθαν αν κάποιος μιλούσε για τα παιδιά τους με τον τρόπο που μιλούσε για μένα. Το να κριτικάρουν το σώμα μου, να κριτικάρουν το πώς μοιάζω. Κάθε φορά που μιλούσαν για μένα, ήταν για το βάρος μου, για το πώς φαίνομαι. Δεν μπορούν καν να καταλάβω τι αντίκτυπο έχουν όλα αυτά που λένε σε κάποιον» αναφέρει ο Ζάιον.

Η σεζόν έχει με προσδοκίες για τους Πέλικανς με την επιστροφή του. Η ομάδα του μετράει ρεκόρ 5-5, με τον Ζάιον να έχει σε 8 παιχνίδια 23.1 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ σε 32 λεπτά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό